Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Skúška kráľovskej svadby: Chýbal len ženích!

Princ William so snúbenicou Kate Middleton Zobraziť galériu (6)
Princ William so snúbenicou Kate Middleton (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Kráľovská nevesta Kate Middleton sa v piatok, dva týždne pred svadbou, zišla so svojím budúcim švagrom princom Harrym, družbami a družičkami na nácviku svadobného ceremoniálu. Jediný kto chýbal, bol princ William!

Ten sa nemohol zúčastniť, pretože bol pracovne zaneprázdnený, povedal jeho hovorca a dodal, že to nie je prvá ani posledná skúška pred svadbou, ktorá sa koná 29. apríla. "Do svadobného dňa budú ešte ďalšie testy. Niektorých sa zúčastní mladý pár a niektorých nie," povedal.

Úrady tiež oznámili, že Middleton strávi poslednú noc pred svadbou ako obyčajný občan v päťhviezdičkovom hoteli neďaleko Buckinghamského paláca. V rovnakom luxusnom hoteli Göring sa ubytujú pred svadbou aj jej príbuzní vrátane rodičov a sestry Pippy, ktorá bude jej svedkyňou.

Kate bude mať k dispozícii najväčší a najluxusnejší apartmán v hoteli, ktorý bol minulý rok celkovo zrekonštruovaný. Podľa denníka The Sun v ňom bude posteľ s nebesami a historická toaleta z 19. storočia. Budú tam aj starobylé šaty, podľa ktorých bola ušitá svadobná toaleta kráľovnej Victorie. "Sme poctení a potešení, že môžeme zohrať malú rolu v tento veľký deň," povedal Jeremy Göring.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu