Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Podvod na ľudí: Toto má byť princ Wiliam!?

Princ William Zobraziť galériu (5)
Princ William

LONDÝN – Od skutočnosti má ďaleko! Nie je žiadnym tajomstvom, že princ William (28) má problémy s vypadávaním vlasov. Utešiť ho však môže aspoň to, že jeho voskový dvojník v múzeu toto trápenie nepozná. Jeho hriva je oveľa hustejšia ako tá Williamova!

Vlasy - koruna krásy! Povedali si vizážisti múzea voskových figurín Madame Tussauds a pridali princovi Williamovi pekných pár vlasov navyše. Hoci vraj princovo oblečenie aj účes upravili tak, aby sa čo najviac podobalo realite na chystanej svadbe, boli k jeho vlasom podstatne milosrdnejší ako matka príroda!

Princ William ešte nemá ani tridsať rokov, jeho hlava však pripomína nedostatkom vlasov omnoho staršieho muža. Objavili sa dokonca správy, že práve princovo plešatenie urýchlilo jeho zásnuby a blížiacu sa svadbu s Kate Middleton. A hoci zo začiatku mal najstarší syn Lady Di so stratou vlasov problém, zdá sa, že dnes sa s týmto estetickým nedostatkom zmieril – a zrejme ani nemal na výber. „Keďže je William tak veľmi na očiach, jednoducho nemôže odísť na šesť mesiacov do Švajčiarska na intenzívnu kúru doplnenia vlasov,“ skonštatoval blízky zdroj.

Voskové múzeum však nie je jediné, kto sa poctivo pripravuje na kráľovskú svadbu. Britská televízia BBC už oznámila, že na priamom prenose z tejto udalosti sa bude podieľať celých 850 zamestnancov, nehovoriac o množstve predajcov suvenírov a prirodzene fanúšikov kráľovskej rodiny, ktorí si budú hoci aj celú noc strážiť lukratívne miesta na pozeranie. Veď následník trónu sa nežení každý deň!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu