Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Mareš vulgárne naložil Rytmusovi: J.be ti! Čo na to Markíza?

Mareš vulgárne naložil Rytmusovi. Zobraziť galériu (6)
Mareš vulgárne naložil Rytmusovi.

BRATISLAVA – Neudržal sa! Moderátor Česko Slovenskej SuperStar 2 Leoš Mareš (34) si v sobotňajšom 5. semifinálovom kole rozhodne nekládol servítku pred ústa! V priamom prenose a pred množstvom maloletých divákov zo seba vyhŕkol vulgárnu vetu: „Rytmusovi trochu j.be!“ Čo na to televízie Markíza a Nova? Dostane za to pokutu?

Hoci patrí Leoš Mareš medzi najskúsenejších českých moderátorov, občas to prepískne. Príkladom môže byť aj sobotňajší prenos, kedy vulgárne naložil porotcovi Rytmusovi. Napriek tomu, že Marešova poznámka na adresu rapera vyznela vtipne, zrejme si neuvedomil, že šou sledujú aj maloletí diváci. A pred nimi by vetu: „Rytmusovi trocha j.be“ používať nemal.

Leošovmu vyjadreniu predchádzalo raperove hodnotenie semifinalistky Alexandry Vokalíkovej. Na margo jej speváckeho výkonu totiž povedal: „Sorry, ale hviezda, speváčka, ktorá spĺňa tieto podmienky, vyzerá trochu inak.“ Po týchto jeho nelichotivých slovách chcel moderátor Alexandru upokojiť spomínaným vulgárnym vyjadrením. Ním narážal na Rytmusovu novú skladbu, v ktorej texte sa používa prevažne toto neslušné slovo. Vrbovský sa na Marešovej reakcii výborne zabavil. „To si zabil. Teraz si ma zaklincoval," povedal, pričom vstal z porotcovského miesta a tváril sa, že odchádza zo štúdia.

Topky.sk v súvislosti s moderátorovým vulgarizmom zaujímalo, či sa televízie Markíza a Nova neobávajú pokuty zo strany správneho orgánu Rady pre vysielanie a retransmisiu. Zisťovali sme tiež, či bude Mareš za svoj „výstrelok“ potrestaný finančnou pokutou. „Bola to Leošova spontánna reakcia na Rytmusovu tvorbu, budeme sa tým zaoberať,“ povedala nám hovorkyňa televízie Markíza Oľga Dúbravská. O ďalšom priebehu tejto "kauzy" budeme informovať.

VIDEO: Mareš:  Rytmusovi trocha j.be!



rytmus_superstar


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu