Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kollár obeťou podvodu: Dobehla ho mladučká milenka!

Barbora Richterová a Boris Kollár. Zobraziť galériu (6)
Barbora Richterová a Boris Kollár.

BRATISLAVA – Prekabátila ho?! Do rodinného klanu podnikateľa Borisa Kollára (45) by už čoskoro malo pribudnúť ďalšie dieťa. V tejto súvislosti sa skloňuje meno krupierky Barbory Richterovej (22). Ako sa zdá, mladá dievčina to má všetko do najmenšieho detailu premyslené. Podľa našich informácií totiž boháčovi prešla cez rozum, otcovstvo na neho narafičila.

Luxus, nechránený sex a klamstvá! Zrejme v takomto duchu sa niesol posledný románik podnikateľa Borisa Kollára. Ten si niekoľko mesiacov užíval s mladou milenkou Barborou Richterovou, ktorá boháčovu slabosť pre ženské pohlavie vhodne využila – otehotnela. Najznámejší otec na Slovensku však s takým niečím nerátal. 

Podľa našich informácií si bol istý tým, že takéto "nebezpečenstvo" nehrozí. „Tvrdila mu, že berie antikoncepciu,“ prezradil nám človek z okolia dvojice. Keďže sa Boris týmito slovami nechal obalamutiť, v otázke otcovstva zrejme nemieni nechať nič na náhodu. Hoci milenecký pomer nepopiera, budúcu mamičku s najväčšou pravdepodobnosťou pošle na testy DNA. A z tejto príčiny je na vyjadrenia týkajúce sa tehotenstva zdržanlivý. „Mám na to nejaký dôvod, ale ten si nechám pre seba,“ vysvetlil v jojkárskych Promi novinách neochotu komunikovať.

Keď sme sa s podnikateľom spojili a chceli sme sa ho spýtať na detaily, odbil nás slovami: „Som v banke, nemôžem hovoriť. Zavolajte mi neskôr.“ Na telefonáty však už neskôr nereagoval.

Ako sme sa ďalej v súvislosti s jeho "bokovkou" dozvedeli, Barbora je vo svojom okolí známa tým, že má rada prepych a peniaze. „Aj milenca, ktorého mala pred Borisom, možno zaradiť do kategórie solventných,“ prezradil nám zdroj.

Celá záležitosť nie je vonkoncom príjemná Kollárovej oficiálnej partnerke Andrei Heringhovej. „Bol to pre mňa šok. Celú noc som nespala a premýšľala,“ priblížila svoje pocity z nevery pre týždenník Šarm. „Som dosť emotívny a impulzívny človek a samu seba som prekvapila, ako som to zobrala. Nekričala som, netrieskala a nerobila žiadne scény,“ dodala Andrea. Otázke, či sa chystá partnerovi neveru odpustiť, sa však vyhla. Zrejme ešte sama nevie, ako sa v tejto nepríjemnej situácii zachová.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu