Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Haverla museli hospitalizovať: Je na tom zle!

Leopold Haverl Zobraziť galériu (5)
Leopold Haverl (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA –Zistili sme, že obľúbeného herca Leopolda Haverla (75) včera hospitalizovali vo Fakultnej nemocnici v Bratislave. Dôvodom sú zdravotné problémy. Podľa našich informácií muselo kvôli nim SND zrušiť budúcotýždňovú predpremiéru divadelného predstavenia Coriolanus, kde umelec stvárňuje jednu z postáv. Premiéra by sa však mala uskutočniť podľa plánu.

Ako sa nám podarilo zistiť, príčinou hospitalizácie Leopolda Haverla bola celková nevoľnosť. Podľa našich informácií sa už dlhšie necítil dobre, mal vysoký tlak a problémy so srdcom. Výsledkom spomínaných komplikácií bola včerajšia hospitalizácia vo Fakultnej nemocnici.

So samotným hercom sme sa snažili spojiť, no neúspešne. Ani jeho blízki nezdvíhali telefón. Oslovili sme preto kolegu Emila Horvátha ml., ktorý spolu s Haverlom účinkuje v pripravovanom divadelnom predstavení Coriolanus. „Nebol na skúške. Vraj je chorý. No nič viac o tom neviem,“ povedal nám, pričom sa k tejto téme viac nechcel vyjadrovať.

To, ako dlho zostane Leopold Haverl v nemocnici, je zatiaľ otázne. Isté však je, že predpremiéru spomínaného diela od Williama Shakespeara, ktorá bola naplánovaná na budúci týždeň, muselo Slovenské národné divadlo zrušiť. Ako nás však ubezpečila Izabela Pažitková z tlačového oddelenia SND, premiéra ohrozená nie je. „V žiadnom prípade,“ povedala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu