Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

George Clooney neznáša Angelinu: Do môjho domu už nevstúpiš!

Angelina Jolie a George Clooney Zobraziť galériu (8)
Angelina Jolie a George Clooney (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES/TALIANSKO – Sú na nože! George Clooney (49) bol dlhé roky jedným z najlepších priateľov Brada Pitta (47). S kamarátstvom je však zrejme koniec. Príčinou je, ako inak, Angelina Jolie (35). George ju jednoducho nemôže vystáť a tvrdí, že Brada celkom zmenila – a určite nie k lepšiemu!

Kam čert nemôže, tam pošle ženu! V prípade kamarátstva Georga Clooneyho a Brada Pitta platí toto porekadlo naozaj doslova. Títo herci si porozumeli pri natáčaní spoločných filmov Ocean´s Eleven a trávili spolu mnoho času aj v súkromí. Dnes je však situácia celkom iná – George totiž cíti, že jeho kamarát sa zmenil. „Chýba mu starý Brad, ten šťastný chlapík, s ktorým pri pár pivách hrával gulečník,“ prezradil interný zdroj. „Je znechutený tým, ako ho Angelina totálne zmenila.“

Podali si jeho dom! George má pritom ešte jeden dôvod, prečo jeho vzťahy s Brangelinou ochladli. Nemohol uveriť, ako si ich deti počas nedávnej návštevy podali jeho dom v Taliansku. „George bol zúrivý, keď zistil, že mu deti z jeho draho zariadeného domu urobili bordel – rozbili mu ho, popresúvali nábytok a hrali sa s jeho oblečením,“ opísal situáciu človek blízky hercovi. Vo svojom obrovskom akváriu vraj našiel herec bábiku Barbie, chodníky pred domom boli popísané nie najmilšími vetami a na miliónovom obraze sa vynímalo arašidové maslo. Niet divu, že rozzúrený predstaviteľ Dannyho Oceana stratil nervy a deti zo svojej rezidencie vykázal!

Angelina tak zjavne neprežíva najlepšie obdobie. Jej najnovší film Turista, v ktorom si zahrala s Johnnym Deppom, je prepadák a herečka sa snaží zo svojho neúspechu obviňovať iných ľudí, vrátane Johnnyho partnerky, herečky Vanessy Paradis. Tá vraj zabránila tomu, aby sa natočili erotické scény, ktoré boli pôvodne v scénari. Je však veľmi nepravdepodobné, že Angeline nahé telo by dokázalo z nudného a nepresvedčivého filmu vytvoriť čosi viac!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu