Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Fešák Depp pohrdol Angelinou: Bozkávať ju bolo trápne!

Angelina Jolie v intímnych scénach Johnnyho Deppa neoslnila Zobraziť galériu (16)
Angelina Jolie v intímnych scénach Johnnyho Deppa neoslnila

LOS ANGELES – Ako milenci si nesadli! Hoci americkej herečke Angeline Jolie (35) dokáže medzi mužskými kolegami odolať len málokto, jednému z nich predsa len nie je po chuti. V spoločnej snímke sa pri nej premáhal Johnny Depp (47) – filmovú bozkávačku s ňou označil za nanajvýš nepríjemnú!

Ostrieľaného lámača ženských sŕdc nezlomila! Aj keď sa počas natáčania drámy Turista pošuškávalo, že medzi hereckými kolegami to na pľaci iskrí, pravdou je zrejme úplný opak. Johnny totiž priznal, že chúlostivé scény sa mu netočili práve najlepšie – miestami sa vraj poriadne zapotil!

„Mal som v práci dosť ťažké dni, to rozhodne,“ pripustil americký Casanova v rozhovore pre britský denník Daily Mirror. Ako ďalej uviedol, intímne zblíženie pred kamerou sa snažil nadľahčiť humorom. Niekedy to však podľa jeho slov bol doslova smiech cez slzy: „Také veci sú vždy trápne. Tak sa nad tým len zasmejete, trošku sa chichocete a cítite sa hlúpo.“

Či Johnnymu filmové bozky s Angelinou skutočne nechutili alebo je „len“ verný až za hrob, vie zrejme iba on sám. Isté však je, že hollywoodska kráska ho príliš neohúrila. Dôkazom je newyorská premiéra, na ktorej dvojica pózovala naozaj stroho – stojac vedľa seba bez jediného dotyku. Zdá sa teda, že Deppova životná partnerka, Vanessa Paradis, môže byť pokojná. Angelina svoje ženské zbrane buď vôbec nepoužila, alebo na Johnnyho jednoducho neúčinkujú!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu