Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zvodca Johnny Depp Angeline nechutil: Páchlo mu z úst!

Krásna Angelina mala pri nakrúcaní s Johnnym nejeden problém Zobraziť galériu (9)
Krásna Angelina mala pri nakrúcaní s Johnnym nejeden problém

LOS ANGELES – Milostné scény si rozhodne neužívali! Americkí herci, Angelina Jolie (35) a Johnny Depp (47), sa v spoločnej snímke zrejme tak skoro nestretnú. Ponaučením je im tá posledná, v ktorej to medzi nimi ani trochu nezaiskrilo. Vrelo to vraj už pri bozkávaní – kvôli údajnému zápachu musel Johnny stále cmúľať mentolky!

Klebety boli predsa len pravdivé! Ako sme vás pred časom informovali, hereckej dvojici sa chúlostivé scény vo filme Turista netočili práve najlepšie. Americký Casanova, Johnny Depp, vtedy bozkávanie so svojou kolegyňou dokonca označil za trápne. Netrvalo dlho a médiá už aj vedia, prečo to tak vlastne bolo – Angeline vadil cigaretový zápach. A nariadila preto prísnu ústnu hygienu!

Mentolové cukríky, žuvačky a veľa ústnej vody! To všetko musel Depp používať, ak sa chcel zdržiavať v intímnej zóne hollywoodskej krásky. Ako náruživému fajčiarovi mu však takéto maniere rozhodne neboli po chuti. Bol totiž zvyknutý fajčiť jednu za druhou!

„Neznášal som to, ale chcel som, aby jej bolo dobre,“ taktne prezradil herec, ktorého slová citoval americký bulvárny plátok National Enquirer. Pochybovať o nich je zrejme zbytočné. Pár má totiž za sebou ďalšiu premiéru svojho filmu, ktorá sa v utorok večer konala v Berlíne. Angelina v čiernych šatách s hlbokým výstrihom mala na nej oči aj ruky len pre partnera Brada Pitta – o Johnnyho takmer nezakopla. A jemu to pravdepodobne ani trochu nevadilo!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu