Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Marešove a Rytmusove chúťky: Bozky pre Tinu, obchytkávanie Zeťovej!

Leoš Mareš a Rytmus prekypovali nežnosťami voči svojim kolegyniam. Zobraziť galériu (5)
Leoš Mareš a Rytmus prekypovali nežnosťami voči svojim kolegyniam.

PRAHA – Samé nežnosti! Včerajšie vyraďovanie v Česko Slovenskej SuperStar bolo smutné pre súťažiacich, iní si ho užili. Leoš Mareš (33) napríklad v priamom prenose ochutnal pery svojej kolegyne Martiny Tiny Csillaghovej (27). Patrik Rytmus Vrbovský (34) zas v zákulisí hladkal bruško porotkyni Helene Zeťovej (30).

Jar v nich prebudila nežné chúťky! Leoš Mareš aj Rytmus včera cítili potrebu dotýkať sa svojich kolegýň. Drsný raper takmer s láskou prikladal ruku na brucho porotkyne Heleny Zeťovej. Dokonca to vyzeralo tak, že jej hladil tehotenské bruško. Blondínka však tehotná nie je. Čo sa teda dialo?! „Helena mala také vzdušné šaty, preto si Rytmus zo žartu vyskúšal, či nemaskuje bruško,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia.

Väčší prejav náklonnosti však priamo pred kamerami nakoniec čakal na Tinu. Pred uzavretím hlasovania totiž moderátori naťahovali čas skladaním si komplimentov. A zrazu to prišlo. „Si úžasná. A je jar,“ povedal Leoš a „vlepil“ kolegyni pusu na ústa.

To, že nešlo o dohodnutý krok, nám potvrdila aj samotná Tina. „Leoš je tak spontánny, že pri ňom sa nedá na nič pripraviť,“ okomentovala tento nečakaný bozk. Nebojí sa však, že na ňu teraz bude Marešova priateľka Hana žiarliť? „Nemyslím si, že má najmenší dôvod. Bola to taká smiešna otcovská pusa,“ tvrdí speváčka.

Nuž, po týchto jej slovách to teda s Leošovou povesťou zvodcu nevyzerá práve ružovo...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu