Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Tehotná Ivanka Trump: V 6. mesiaci po brušku ani stopy!

Pokročilé štádium tehotenstva na Ivanke Trump zázračne nevidieť Zobraziť galériu (10)
Pokročilé štádium tehotenstva na Ivanke Trump zázračne nevidieť

NEW YORK – Kde to tehotenské bruško vlastne skrýva? Hoci Ivanka Trump (29) privedie na svet svojho prvého potomka už o tri mesiace, jej postava sa zatiaľ takmer vôbec nezmenila. Aj na konci druhého trimestra totiž pôsobí stále rovnako štíhlo. Ako to len táto americká boháčka robí?!

Zoštíhľujúce šaty či perfektný štylista? Zrejme oboje! Len tak sa dá vysvetliť fakt, že Ivanka ešte ani zďaleka nenadobúda tvary budúcej mamičky. Klame prírodu alebo len oči svojich obdivovateľov? Aj keď má na tehotenské bruško najvyšší čas, v spoločnosti vyzerá ako v časoch, keď sa vydávala – sviežo a s bezchybnou postavou!

Čierne šaty, lodičky s vysokým podpätkom a trendy kabelka! V takom štýle sa prominentná blondínka tento týždeň objavila medzi smotánkou, aby podporila zbrusu nové kolekcie hneď dvoch návrhárov. Už o deň neskôr však v podobne ponurom outfite zapracovala aj na vlastnom biznise. Mala by sa síce šetriť, no pracuje ako zvyčajne – s úsmevom na perách uvádzala svoju čerstvú líniu topánok. Ivanka, takto tehotná dáma rozhodne nevyzerá!

O tom, že známa dedička čaká pod srdcom prírastok do rodiny, sa pochválila v januári prostredníctvom siete Twitter. Neurobila tak ale hneď, ako sa to dozvedela: „Istý čas som čakala, aby som sa s vami všetkými podelila o úžasnú novinu... Som tehotná!“ A ako sa zdá, gravidita jej naozaj prospieva. Dokonca je celkom možné, že po pôrode sa ani nebude musieť snažiť dostať opäť do formy – veď takmer vôbec nepriberá!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu