Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ivanka Trump konečne ukázala malú dcérku: Je nádherná po mame!

Ivanka Trump sa pochválila so 16-mesačnou dcérkou v halloweenskom kostýme. Zobraziť galériu (10)
Ivanka Trump sa pochválila so 16-mesačnou dcérkou v halloweenskom kostýme. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Ivanka Trump (31) aj napriek rozprávkovému dedičstvu patrí medzi módne ikony s vlastným biznisom. Po pôrode preto nezaháľala a okamžite sa vrhla späť do práce, hoci jej doma rastie hotový poklad. Malá Arabella Rose je roztomilá presne ako jej očarujúca mama.

Akoby jej z oka vypadla! Ivanka Trump sa podobne ako Victoria Beckham ukracuje o jedinečné okamihy materstva strávené po boku svojho malého dievčatka. Obe dámy totiž neprestajne zarezávajú vo svete módy a výchovu prenechávajú pestúnkam. Aj v prípade bohatej blondínky je to však naozaj veľká škoda – 16-mesačná Arabella Rose jej totiž musí robiť obrovskú radosť. Stačí sa pozrieť na prvé zábery zverejnené na sociálnej sieti Twitter.

„Veselý Halloween,“ týmito jednoduchými slovami Ivanka pozdravila svojich fanúšikov a priložila roztomilý záber. Na ňom si zapózovala so svojou ratolesťou oblečenou v kostýme malého levíčaťa. Neskôr však hrdá mamina odfotila Arabellu aj bez masky na hlave, ako s vedierkom pozoruje ostatné deti. Táto fotografia takisto následne putovala prostredníctvom mobilného telefónu rovno na internet.

Zdá sa teda, že dcéra miliardára Donalda Trumpa si na chvíle s rodinou predsa len nájde trochu času. Dôležité je, aby jedného dňa uprednostňovanie pracovných povinností neľutovala. Hodiny strávené navrhovaním šiat jej dcérkine prvé kroky a slová totiž nikdy nevrátia ani nevynahradia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu