Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ivanka Trump v tehotenstve prekvitá: Dokonalé krivky a šaty bohyne!

Ivanka Trump v prvých týždňoch tehotenstva žiari ako očarujúca dáma. Zobraziť galériu (10)
Ivanka Trump v prvých týždňoch tehotenstva žiari ako očarujúca dáma. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Žiari ako nikdy! Odkedy Ivanka Trump (31) potvrdila, že pod srdcom čaká svoj druhý prírastok do rodiny, ubehol ešte iba týždeň. Miliardárska dcéra však nestráca čas a namiesto oddychu sa ďalej venuje svojim aktivitám. Vo štvrtok si vyrazila na prestížnu párty, kde noblesou a krásou uchvátila všetkých naokolo.

Očarujúca mamička, aká sa len tak nevidí! Aj takéto komplimenty včera na svoju adresu prijímala Ivanka Trump, ktorá by na jeseň mala priviesť na svet svoju druhú ratolesť. Tehotenské bruško však na jej postave zatiaľ nebadať, vďaka čomu si blondínka môže dovoliť aj rafinovanejšie modely. Na tohtotýždňovom spoločenskom podujatí v budove Amerického múzea histórie prírody sa aj s druhým potomkom na ceste stala nepísanou kráľovnou večera.

Dcéra miliardára Donalda Trumpa si medzi smotánku vyrazila v dlhej bielej róbe s hlbokým výstrihom a prekríženým upínaním okolo krku. Bohaté zdobenie flitrami nieslo patričný punc glamouru a nechalo vyniknúť Ivankinmu štíhlemu drieku. Zdá sa, že úspešná podnikateľka ani počas druhej gravidity nemieni poľaviť z pracovného nasadenia a tehotenské kilá sa jej oblúkom vyhýbajú.

Zabezpečená dedička sa s radostnou novinkou aj v mene manžela pochválila prostredníctvom Twitteru: „Jared a ja sme nadšení, že sa Arabella na jeseň stane veľkou sestrou. Ďakujeme za vaše milé priania!“ Maličká, len 20-mesačná Arabella Rose si tak už čochvíľa bude musieť zvyknúť, že o materinskú lásku sa treba podeliť. Zmeny v harmonograme však čakajú aj pracujúcu mamičku, ktorá sa už teraz veľmi často cíti previnilo. „Každé ráno som smutná, že musím odísť od Arabelly. Ale je pre mňa dôležité pokračovať v tom, čo robím. Napĺňa ma to a myslím, že ma to robí lepšou mamou, keď som doma,“ vyznala sa zo svojich pocitov v nedávnom rozhovore. Šťastnej rodinke tak očividne nestojí nič v ceste.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu