Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ivanka Trump dva týždne pred pôrodom: Je nádherná ako nikdy doteraz!

Tehotná Ivanka Trump dva týždne pred pôrodom prekypuje energiou a krásou. Zobraziť galériu (13)
Tehotná Ivanka Trump dva týždne pred pôrodom prekypuje energiou a krásou. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Priam neuveriteľne žiari! Hoci Ivanka Trump (31) patrí k aktívnym podnikateľkám, kariéru poľahky dokáže skĺbiť s mamičkovskými povinnosťami. Tie sa jej už čochvíľa znásobia, keď dcérke privedie na svet súrodenca. Aj druhé tehotenstvo si však vychutnáva plnými dúškami a rozkvitla počas neho do krásy.

V Hollywoode nemá konkurenciu! Známe tváre zo sveta šoubiznisu počas požehnaného stavu zvyknú pribrať desiatky kíl alebo sa udržiavajú vo forme a nosia výrazne veľké tehotenské bruško. Genetika sa však v prípade Ivanky Trump postarala o pozoruhodnú výnimku. Oslnivá blondínka zostala prirodzene štíhla a pri pohľade na jej poklad v lone by len málokto tušil, že je zrelá na cestu do pôrodnice. Pozrite, ako nedávno uchvátila na záberoch pre magazín Fit Pregnancy.

Dcéra miliardára Donalda Trumpa si počas fotenia vyskúšala viacero tehotenských šiat, ktoré podčiarkli jej nádherné krivky. S podmanivým úsmevom si na väčšine záberov nežne hladí bruško, akoby sa svojho druhého potomka už nevedela dočkať. V deviatom mesiaci niet na jej tvári ani stopy po únave z tehotenstva a jej figúra je rovnako štíhla ako predtým. Niet najmenších pochýb, že požehnaný stav jej na kráse neubral, práve naopak. Ivanku by sme mohli bez problémov zaradiť k najkrajším tehuľkám v šoubiznise.

O radosť z vydarených záberov sa prominentná dcéra podelila prostredníctvom svojho účtu v sieti Instagram: „Ďakujem magazínu Fit Pregnancy, že zo mňa urobil dievča októbrovej titulnej strany. Veľmi sa teším, je to len dva týždne pred mojím termínom pôrodu.“ Zaujímavosťou je, že aj počas prvého tehotenstva Ivanka takmer vôbec nepribrala a nosila pod srdcom len veľmi malé bruško. Ostáva dúfať, že všetko dobre dopadne aj tentoraz a bábätko sa narodí zdravé.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu