Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ivanka Trump ovládla festival: Krásou zatienila aj Douglasovu ženu!

Ivanka Trump sa vedľa ostrieľanej Catherine Zeta-Jones nestratila, práve naopak. Zobraziť galériu (6)
Ivanka Trump sa vedľa ostrieľanej Catherine Zeta-Jones nestratila, práve naopak. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Opäť bodovala na plnej čiare! O Ivanke Trump (30) je známe, že si nezaslúži pozornosť iba kvôli slávnemu priezvisku a miliónom na konte. Aj tento týždeň totiž zavítala do spoločnosti ako kráska s vycibreným módnym vkusom. S dokonalou popôrodnou figúrou nielen zástupcom médií vyrážala dych.

Zažiarila! Napriek tomu, že Ivanka Trump príliš veľa skúseností zo sveta kinematografie nemá, niektoré jeho výnimočné udalosti si ujsť nenechá. Svojou prítomnosťou poctila aj včerajšie otvorenie filmového festivalu Vanity Fair Tribeca. A počas slávnostného galavečera by konkurenciu medzi dámami hľadala márne. Pozvaní hostia išli na nej oči nechať – plným právom.

Žiadna sivá myška! Hoci blondínka na otvárací ceremoniál zvolila šedú garderóbu, v úzadí rozhodne nezostala. Práve naopak, vďaka šatám s červenými doplnkami sa razom ocitla medzi najfotografovanejšími celebritami. Pred kamerami síce nie je až tak doma, no po celý čas z nej sršala elegancia a sebavedomie ako z áčkovej hollywoodskej hviezdy. Manžel Jared Kushner tak mal byť na čo hrdý.

Rovnakého podujatia sa zúčastnili aj manželia Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones. Tá predviedla plnšiu figúru, ktorá jej vôbec neuškodila. Aj s oblejšími krivkami totiž herečka pôsobila sviežo a zvodne. Mladšia Ivanka však mala v ženskosti tentoraz navrch. Cit pre detail a módny dizajn v sebe jednoducho nezaprie.

Catherine Zeta-Jones a Michael
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu