Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zoltán z Mojsejovej šou: Zdochni!

Zoltán Lagin nedokáže svoje správanie ovládať. Zobraziť galériu (5)
Zoltán Lagin nedokáže svoje správanie ovládať.

BRNO – Opäť sa vyfarbil! Finalistom z jojkárskej šou Šéfka už dlhšiu dobu leží v žalúdku Zoltán Lagin (23). Nezamestnaný uchádzač o manažérsky post vo firme Nory Mojsejovej (53) však ani napriek ich nepriazni svoje správanie nezmenil. Práve naopak, pritvrdil!

Zoltán Lagin si vďaka účinkovaniu v šou Šéfka vyslúžil povesť intrigána. V snahe zvíťaziť sa správa arogantne a sebecky. Nečudo, že to poriadne vytáča jeho súperov. V dnešnej epizóde sa Zoli opäť postará o rozruch!

Súťažne tímy sa tentokrát presunuli do Brna. V rámci jednej z disciplín mali náhodným chodcom predávať syrové korbáčiky. „Zoli bol agresívny a nepríjemný voči ľuďom, ktorým sa snažil korbáčiky nanútiť. Jednu pani to otravovalo, odmietla si ich kúpiť. Zoli sa od nej odsunul a povedal – Zdechni!“ prezradil nám zdroj zo zákulisia.

My sme si všimli, že Lagin začal prekážať už aj niektorým televíznym divákom. „Keby som ho stretla na ulici, tak mu do očí poviem, že sa správa ako decko,“ napísala do internetovej diskusie jedna diváčka. Neprajné rekcie si tento súťažiaci vyslúžil už aj na sociálnej sieti. A to dokonca na vlastnej, súkromnej stránke. „Magor, spamätaj sa a nerob si už hanbu! Už si dosť dokázal,“ odkazuje rodákovi z Galanty jeden z jeho známych.

Ste zvedaví, či Zoltán prekáža aj samotnej Nore Mojsejovej? Udrží sa v súťaži? Pozrite si štvrtú epizódu šou Šéfka už dnes večer o 21:15 na Jojke.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu