Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ďalšia rana pre Mojsejovú: Podraz od Jojky!

Nora v nedeľu už šéfovať nebude. Zobraziť galériu (6)
Nora v nedeľu už šéfovať nebude.

BRATISLAVA – Nepresvedčila! Noru Mojsejovú (52) a jej šou Šéfka upratala česká televízia Prima do nelukratívneho vysielacieho času už po druhej časti. Najnovšie čaká košickú podnikateľku podobný osud aj na Slovensku. Vedenie Jojky nad ňou takpovediac zlomilo palicu.

Po problémoch so speváckym formátom X-faktor, ktorá mala bežať na Jojke a na Prime na jar, siahli televízie po šou Šéfka. Tú postavili oproti silnej značke Česko Slovenskej SuperStar. Sledovanosť Nory Mojsejovej však nesplnila predstavy vedenia. Poslednou kvapkou bola tretia odvysielaná časť, ktorej výrazne klesli čísla. A tak ju na Kolibe okamžite presunuli. Ako nám potvrdil hovorca Jozef Gogola, ďalšiu epizódu odvysielajú namiesto nedele v piatok večer po Paneláku. 

Topky.sk oslovili Mojsejovcov s otázkou, ako vnímajú tento krok. „Je to vec televízie. My to ovplyvňovať nemôžeme. Ale nikdy sa nehovorilo, že ideme do boja so SuperStar. V tej situácii, aká bola na začiatku roka, to proste vychádzalo ako najlepšia alternatíva k zavedenej speváckej šou,“ povedal nám Braňo Mojsej.

Podľa jeho slov to vyzerá, akoby Norin program nikdy nedostal za úlohu aspoň sa priblížiť k markizáckej Česko Slovenskej SuperStar. Braňo preto vzniknutú situáciu nehodnotí ako prehru. „Nehovoril by som o úspechu či neúspechu, na to je skoro. A hlavne reakciu Primy vnímam ako veľmi zbrklú, nebol to dobrý krok,“ myslí si.

Pravdou však je, že čísla sledovanosti v Čechách aj na Slovensku boli nízke. Niekde sa teda chyba stať musela. „Šéfka je veľmi dobrý formát, len by som možno inak robil niektoré veci,“ prezradil nám Mojsej. Jeho výčitka smeruje hlavne k propagácii súťažiacich. „Nora je vlastne jediný známy človek z tej šou. No keď sa hovorí o Mojsejovcoch, ľudia doteraz vedia, kto je Versače, Papula, či Mejkpísová,“ tvrdí Braňo.

Ako to nakoniec so Šéfkou dopadne, zatiaľ nie je jasné. Až nasledujúce epizódy ukážu, či sa v piatkovom vysielacom čase uchytí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu