Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mojsejovej finalista Zoltán: Všetci ho nenávidia!

Zoltán Legin leží v žalúdku viacerým súťažiacim. Zobraziť galériu (6)
Zoltán Legin leží v žalúdku viacerým súťažiacim.

BRATISLAVA - Majú ho v zuboch! V jojkárskej šou Šéfka to medzi adeptmi na manažérsky post vo firme Nory Mojsejovej (52) poriadne vrie. Na svedomí to má finalista Zoltán Lagin (23), ktorý ostatným súperom lezie na nervy. A poriadne! Čo im na ňom vadí?

Zoltán Lagin si medzi súťažiacimi zo šou Šéfka vybudoval povesť egoistu a intrigána. Potvrdil to tiež svojim správaním v poslednej odvysielanej časti. Bez akýchkoľvek dôkazov a rozpakov osočoval spolubývajúceho Jana Kociána z masturbácie. Najbližšie sa v ňom prejaví veľká dávka sebectva!

Zo zákulisia súťaže sme sa dozvedeli, že jednou z disciplín tretej epizódy bude vedomostný test. Zástupcovia tímu, ktorý v tejto úlohe zlyhá, budú musieť absolvovať zoskok padákom. „Zoltán sa schválne snažil test pokaziť, aby jeho tím prehral. Zo zoskoku bol absolútne nadržaný,“ prezradil nám náš zdroj. Kým si však Zoli adrenalínový zážitok užíval, v ostatných členoch tímu pomaly, ale isto vrela žlč.

„Všetkým lezie pekne na nervy. Stále do všetkého hovorí. Myslí si, že má pravdu, že všetko vie, že je vo všetkom najlepší a najmúdrejší," dozvedeli sme sa zo zákulisia. Ste zvedaví, ako na reakcie súperov Zoltán zareaguje? Nenechajte si ujsť šou Šéfka už v nedeľu o 20:15 na obrazovkách televízie Joj.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu