Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Maťo zo Šéfky bol online: Nora je sprostá!

Matej Kuna. Zobraziť galériu (4)
Matej Kuna.

BRATISLAVA – Mladý a neskúsený! Šou Nory Mojsejovej (52) s názvom Šéfka včera večer opustil prvý chlap. Matejovi Kunovi (20) z Trenčianskych Teplíc nepomohli v boji o lukratívny flek ani sympatie, ktoré ku košickej podnikateľke prechovával. Aké emócie k nej cíti teraz? Čo hovorí na označenie najhlúpejší člen tímu?

Ďalší odpadlík! Študentovi z Trenčianskych Teplíc – Matejovi Kunovi sa v súťaži o manažérsky post vo firme Nory Mojsejovej príliš nedarilo. Jedným z dôvodov je zrejme jeho nesmelosť. Popri skúsených a priebojných mužoch totiž nemal príliš veľkú šancu presadiť sa.

Nora sa v rozstrele rozhodovala medzi troma mužskými súpermi. Spoločne s vyradeným Matejom to mali nahnuté aj Zoltán Lagin a Jan Kocian. „Celý čas ste sa len viezli. Neboli ste takým tímlídrom, akým ste mali byť - rázny. Ste slaba osobnosť,“ vysvetlila dôvod svojho výberu Nora. Jej poradca Libor Šula sa pri jednej zo súťažných disciplín dokonca vyjadril, že Matej je najhlúpejší spomedzi súťažiacich.

Rozhovor

09:59:53 - otázka od: Katka Ahoj Mato. Co si myslis o Mojsejovej? Lutujes, ze si tam isiel? Ako sa citis? Ahoj Katka, tak o Nore som si myslel len to pozitívne, ale po osobnej skúsenosti som bol celkom sklamaný. Určite neľutujem, a cítim sa super, užívam si život :)

10:01:39 - otázka od: Kamil cawko co hovorili kamosi ked si prihlasil do tej sutaze?? a co hovoris nato ze to vobec nic nema spolocne s USA verziov?? vdaka za odpoved a drzim palce nech sa ti podai najst nejakeho fleka Caf, každý ma podporoval a držal palce, a dosť ma to štve že mi to príde paródia na originál verziu od Donalda T, myslím že keby on vidí čo sa tu deje tak by to dúfam zakázal, Diky moc:)

10:03:43 - otázka od: Viera Škrípová Zdravím Vás, Maťko. Zaujímalo by ma, či by ste po týchto skúsenostiach ešte raz vstúpili do šou Šéfka. Tiež ma zaujíma, či Vám rodičia schválili tento krok. Ďakujem. Viera Aj ja zdravím, tak určite by som išiel zase, myslím že to bola dobrá skúsenosť, ktorú neľutuje, a išiel by som opäť do toho, rodičia to brali, bolo to moje rozhodnutie tak ma podporovali:)

10:05:20 - otázka od: Simona Je ti smutno, ze si zo show vypadol tak skoro? Chcel by si tam opstat dlhsie? Smutný nie som, môj zámer bol aby som sa nemal za čo hanbiť, a myslím si že sa nemám. A dlhšie keby sa da tak aj ostal, ale určite nie dokonca, bolo by to už na mňa asi veľa.

10:06:01 - otázka od: Petra Aky bol zoskok balonom? Posobil si, ze si mal clekom strach.. Bolo to strašnééé..:)) Som rád že to mám za sebou, už by ma tak nikto nedostal.

10:09:20 - otázka od: andrej chcem sa ta opytat preco ste vsetci proti honzovi?naozaj je taky cudak?a v akom predstihu sa nataca kazda cast sefky pred odvysielanim a ci je podla teba zolo jeden falosny chlap Myslím si že sme neboli všetci proti nemu, ale keď niekto bojkotuje tým tak treba zasiahnuť. Je to veľmi zvláštny človek, určite ma nejaký problem, a trebalo by to liečiť. Ja som si tam skoro s každým vychádzal, ale jednoducho s ním sa nedalo. Zolo bol jeden z ľudí z ktorým som si najlepšie rozumel a myslím že falošný nie je.

10:10:32 - otázka od: Richi Zdravim.Je Mojsejova ozaj taka blba ako vyzera?Diki. Neviem to posúdiť, nemal som s ňou až toľko osobných skúsenosti aby som mohol posúdiť.

10:10:55 - otázka od: Miša Keby si sa mal ešte raz rozhodnut isiel by si do takejto sutaze? Jasne, spoznal som skvelých ľudí a zažil niečo nové:)

10:12:58 - otázka od: Omsenacka Ahoj Mato, do schow Šefka si išiel preto aby si sa zviditelnil alebo preto že si bol skutočne tak naivný a myslel si si že by si dokázal uspieť v takej konkurencii? Nemáš ani vedomosti a ani skúsenosti, v schow si bol nepriebojný a počas celého vysielania som ťa počula hovoriť asi 3 krát. Ahoj, do show som išiel preto aby som skúsil niečo nové. O konkurencii sa nedá moc hovoriť, podľa mňa sú ta 2 ľudia, ktorý naozaj na to majú. Ja som sa snažil ako som vedel, ale to že ma zostrihali tak že som nehovoril...tak za to ja nemôžem.

10:13:43 - otázka od: verutak co je na tom pravdy ze si mal sex s muzom si homo ? alebo BI ? je to dost na tebe vidiet aj pocut Tak pravda to určite NIE JE !!!!

10:14:27 - otázka od: Peter Ake boli baby, ktore v Sefke ucinkuju? Vznikli tam medzi niekym nejake pletky? Pletky neboli a myslí že baby boli super.

10:15:41 - otázka od: Petko Mato, co hovoris na zenske sutaziace? Ake su v skutocnosti Anna a Marianna? Su to velke pretvarky? Pretvarky nie su, Anna a Marianna, sú dve skvelé baby, veľmi sme si rozumeli a dosť som si ich obľúbil.

10:17:24 - otázka od: michal zdravim, fakt je ten honza taky uchyl alebo ste ho tak len prezentovali vy? Fakt JE, masturbovať nie je úchylnosť, ale prečo to robil na posteli vedľa Zola to nepochopím, aj sa k tomu priznal predo mnou, Ale to že bol úchylný k Marianne,Markéte to môžem potvrdiť bol som pritom. On sa prezentoval sám!

10:19:03 - otázka od: Teo .. ahoj Mato, nelutujes, ze si so sebou pred Sefku nezobral Patrika ? Ved ten nic nerobi, mozno by ta to zachranilo ... ale uz je teraz neskoro spekulovat ... a druha otazka, aky mas nazor, kto to vyhra ? Dik, Teo AHOJ, Neľutujem, tak ako to bolo tak to malo byť, ich 2 som považoval v danom týždni za najhorších. No myslím si že Michal, od začiatku mi príde že sa Nore pchal čo najviac do riti.

10:20:21 - otázka od: paul velmi by ma zaujimali pohnutky ludi co sa dali nahovorit na spolupracu s norou. Neviem ako mohol niekto navrhnut mojsejovu na tuto ulohu, a aj ako manager sa divim ako tu svoju este udrzala nad vodou. Ja som myslel že Mojsejova, je človek aspoň z trochu úrovne ale ako som mohol vidieť nie je. Keby tam dali niekoho kto naozaj niečo vie a dokázal, tak určite by to malo úroveň a aj sledovanosť !

10:21:08 - otázka od: Igor Je pravda, ze si tvrdil, ze na svete su tri kontinenty? Tak to som v živote netvrdil, tuto otázku som nedostal v kvíze ja ale Zolo a Barbora.

10:22:55 - otázka od: Anna Ahoj Mato. Myslim si, ze si vypadol pravom, bol si jednym z najslabsich clankov sutaze, mozno to bolo tym, ze si bol najmladsi a neskuseny....kazdopadne drzim palce v zivote. Noriku Mojsejku som neznasala, ale pri tejto show som uplne zmenila nazor. Myslim si, ze vie o com hovori a tym, ako vam naklada, robi tuto show velmi zabavnou :) chcem sa spytat, co budes robit teraz, resp. co planujes do buducnosti... Ďakujem veľmi pekne, je to Váš názor a ja ho berem:) Tak opäť začne študovať na mojej VŠ, a vrátim sa do svojho normálne života, a uvidíme čo život prinesie:)

10:23:52 - otázka od: bb Čo Tˇa viedlo k tomu, aby si sa prihlásil do tejto súťaže? Ani sám neviem, prihlásil som sa úplne zo srandy, a tak som to aj celé bral, ja som sa tak skôr zabával a našiel si super kámošou..:D

10:25:55 - otázka od: Roman Povedz mi uprimne, co taha ludi k tomu, aby sa isli zhovadit do telky k take kreatúre ako je Mojsejová. Vcera som to pozeral a je to hrúza a úpadok kultúry v televízii. A ako Nora nie je šéfka, tak ani jeden z tých ľudí nie je manager. Dakujem Tak neviem, čakal som od toho viac. Ale je to opäť ďalší formát TV JOJ typu Farar hľadá ženu:D Ja si myslím že som sa nezhovadil a za tým si stojí. Ale aj diváci si to konečne uvedomili že naozaj je to úpadok kultúry a o tom svedčia čísla sledovanosti.

10:26:40 - otázka od: Ján Dobrý deň, stretli ste sa s pani Mojsejovou ešte po vyradení a rozlúčili ste sa osobne, alebo nie. Ďakujem za odpoveď. Dobrý deň,Ano prišla sa rozlúčiť, ale aj tak si myslím že to bolo len tak aby sa nepovedalo !

10:29:26 - otázka od: mirka Ahoj nemas pocit hamby za vykony ktore si tam predviedol, teda tie co sme videli na obrazovkach? Ja som videla kusok zo vcerajsieho dielu (inak sa to velmi pozerat neda) a zdalo sa mi az zalostne, ze si nevedel odpovedat na banalne otazky vo vedomostnej sutazi v lietadle. Celkovo na vas vsetkych co ste tam pozeram ako na chudakov a exibicionistov ktori maju potrebu ukazovat ako su hlupi pred tolkym narodom. No a ti moderatori - taktiez katastrofa ako sa k vam spravaju (ako k spinavym handram) Ako to teda citis ty? Ahoj, Ja sa nemám za čo hanbiť ani sa nehanbím. A určite si nemyslím o sebe že som hlúpy, a k otázka, TV si to opäť zostrihala tak aby spravila z nás Dementov, a správne odpovede ktoré sme tam mali tam nedali, len to zlé. ale čo už. A k moderátorovi Liborovi Š. len to že od začiatku je to jeden arogantný človek, ktorý si myslí že je niečo viac!!!

10:31:18 - otázka od: Simona Ahoj, hoci som ti palce nedržala je mi luto že si vypadol. Viem že Noru obdivuješ ale to ako sa k tebe zachovala a jej slová nezmenili tvoju mienku na ňu? Ahoj, tak slová na nadpise tochto článku som povedal. Ale všetko o tom že ju Milujem a obdivujem vzniklo trošku inak, keď som posielal prihlášku tak sme popíjali vínko na byte a tam som to zo srandy napísal. Nikdy som ju Nemiloval..:DDD a Obdivoval len v to že jaku ma papulu, ale to by sa tiež niekedy ohla krotiť. Nepozná a bude súdiť !!!

10:32:02 - otázka od: Ludmila Videl si sa v Plus 1 den Magazin? Co vravis na fotky z nejakej tvojej sukromnej party? Videl, a je mi to jedno. Ja sa bude zabávať aj naďalej, veď som mladý :)

10:33:05 - otázka od: Richi Caw.Mam len jednu otazku.Je Mojsejova ozaj taka blba ako vyzera? Diki. No po skúsenosti čo ona označila mňa za sprostého, neviem na základe čoho, tak to isté si myslím aj ja o nej, a o jej geniálnom poradcovi Borat:D

10:35:20 - otázka od: Peto nazdar chcem sa ta opitat co hovoris natie zbytocne hadky co tam boli ohladom tej masturbacie a nezdalo sa ti trocha blbe robit tu sutaz v obchodnom centre ked tam je vstko co clovek potrebuje alebo parodovat Sefku?? nemyslis ze to baby dost prehnali? tak o to hádaní tam som sa ja nezapájal, bolo mi to trapne, aby sa riešila niekoho masturbácia pred TV divákmi a normálne som sa hanbil tam byť.V súťažnej disciplíne sme museli ísť do toho obchodného centra, a mne to neprišla ako paródia mne sa to páčilo, veď boli dobré..

10:36:15 - otázka od: Lenka Maťo, nemyslíš si, že Nora je jedna povrchná, vulgárna a nesympatická žena, podľa mňa by takýto clovek nemal čo robiť na televíznej obrazovke. Pekný deň ;) Neni až taka nesympatická ako v TV, ale vulgárna určite je. A aj divákov to už nebaví, lebo veľká show Šéfka sa úspechu akosi nedočkala..

10:37:22 - otázka od: lala Čo ta viedlo k tomu aby si sa prihlásil do tejto relácie? Myslíš si, že mala Nora pravdu keď narážala na tvoju osobnosť? Chcel so skúsiť niečo nové, určite nemali pravdu, kto ma pozná vie aký som. A som typ človeka čo ma na háku kto si o ňom čo myslí, a tak je mi ukradnuté čo si Nora myslí o mne!

10:37:52 - otázka od: martin Ahoj, ako ta vlastne napadlo prihlasit da do tejto sutaze? Co si od toho ocakaval? Úplne zo srandy som sa tam prihlásil, a neočakával som nič..:D

10:38:39 - otázka od: frantiska ahoj Maťo, čo si myslíš o Honzovi /Jan/, je fér? Ja mám pocit, že je to človek s narušenou osobnosťou, ak nejakú má:) ďakujem a želám veľa úspechov Ahoj, a Ďakujem:) No Honza, je človek ktorý by naozaj úprine potreboval odbornú pomoc.

10:39:56 - otázka od: Janka Ahoj:) Cítil si nejaké velké sympatie voči Norike?? Aká ste boli partia vy tamm?? Je to pravda s tým Honzom? Have a nice day:) Thanks..:) No nejake extra sympatie necítim, ale ani antipatie, taký priemer. Partia ako kto, ale my čo sme si rozumeli tak sme boli super partia, hlavne teda Slováci.

10:40:43 - otázka od: marta Ahoj Maťo, čo si myslíš, prečo sa Nora rpozhodla ponechať v hre obidvoch tých exotov spolu? Myslíš, že sa nepohryzu? mne je to už jedno, ale utvrdilo a to len v tom že manažér sa tu asi nehladá. pretože Honzu si tam neviem predstaviť, ale chcela asi show.

10:41:23 - otázka od: Marcela Ahoj maťko, chcem sa spytať s kym si si rozumel najviac a s kym najmenej? dakujem a pekny den Ahoj, Najviac Patrik,Zolo, Anna, Marianna, Marcela..:) Najmenej asi Pavel, Honza. Pekný den

10:41:35 - otázka od: Martin Servus Maťo! Škoda že si vypadol. Bol si najlepší. :) Ďakujem..:)

10:42:47 - otázka od: Pia Ahoj Matej,vcera si vypadol,ale myslim,ze to bola aj pre teba vyhra,pretoze tam ide myslim len o to,ze skoho urobia najvacsieho negramotneho primitiva na obrazovke...ty si bol pre nich asi moc inteligentny a tym nezaujimavy,tak ti dali padaka...siel by si tam este raz ak by to zase robila pripecena nora??prajem vela uspechov v zivote ;) Ďakujem veľmi pekne..:) Ja to asi tiež považuje za výhru, uvidíme ako vykreslia časom. Jasne šiel by som, ja v živote nič neľutujem, tak ani toto. Aj tebe veľa úspechov..

10:43:22 - otázka od: Andrea Ahoj Matej, je celá show skutočne reality show, alebo bolo niečo aj režírované, resp. so zásahom scénaristov? RS.:)

10:44:35 - otázka od: riki Ahoj Maťo.Prečo inteligentný chalan,ako ty sa nechá nahovoriť na takúto súťaž.Veď tá súťaž je podľa mňa výsmech celému slovenskému národu.Dík za odpoveď.Nech sa ti darí v živote. Ďakuje :) No ja som chcel skúsiť niečo nové, sledoval som US verziu a ta mala šmrnc, úroveň no len Slováci zase spravili z toho ďalšiu trapnu RS.

10:45:27 - otázka od: Katarína Ahoj Maťo. Je mi ľúto, že si vypadol tak skoro. Nezmenil si na Noru názor? Držím ti palce :) Ahoj, diky moc.. Ja som nikdy nemal nejaké pozitívne názory na ňu. Všetko aj z titulkom tohto článku bolo trochu inak.

10:46:23 - otázka od: Ján Šou šéfka ma sklamala jedine v tom, akých účastníkov tam zobrali do finále - mi tam prídete ako deti z materskej, žiadna profesionalita. Pani Mojsejovú poznám a mal som česť s ňou aj hovoriť a tráviť čas. Jedná férovo, bez spoločenských hlúpych servítok a dáva na svoju intuíciu. Pán Kuna, určite viete, že ste boli v súťaži nevýrazný. Dokážete si vy sám seba predstaviť, že by ste robili pani Nore top manažéra a dokázali držať krok? Ďakujem za odpoveď. Zdravím,

10:46:23 - otázka od: Adam Kto ti Bol najsympatickejší z hráčov? Zolo,Paťo,Anna,Marianna,Vaiva,Macela

10:48:16 - otázka od: rebrozradiatora Viem ze 20 rocny clovek nemoze byt genius, ale vazne si si myslel ze by si mohol byt serioznym manazerom ? Vazne si taky naivny ze v tej kvazi sutazi ide o hladanie nejakeho talentu ? Cela zostava je urobena tak aby bola co najkontroverznejsia, ved polovica z nich tam nema ziadne vzdelanie a zivi sa prostituciou a pornografiou. No nikdy som netvrdil o sebe že budem manažerom, a myslím si že na to zatiaľ nemám, mám ešte pred sebou štúdium na VŠ a neskôr skúsenosti a raz môžem byť aj ja úspešným manžérom. ale išiel som tam pre zábavu, zažiť niečo nové.

10:49:06 - otázka od: evka bud rad ze uz tam nesi naj sa tam kofila trapi sama...mato vsak ty mas buducnost pred sebou ved tak to aj beriem, uvidíme čo ma v nej ďalej stretne..:D

10:49:38 - otázka od: Monicenka ahoj mato. Myslim si osobne ze ked si tam bol, tak mas aspon nejaku skusenost a bud dobru alebo zlu. Aj tak si myslim ze vela ludi je sklamanych s tejto sutaze. Aj ty? Ja si myslím tiež podobne, čakal som viac. A skúsenosť dobra

10:50:33 - otázka od: Nazdar Ahoj, prečo si sa do tejto show prihlásil? Pôsobil by si ako keby ti na tom jobe nezáležalo a len tak si tam stál ako trtko. Myslel si si že máš šancu vyhrať? Ale mne ani na jobe nezáležalo, ja sa ešte napracujem v živote, ale chcel som vymeniť prostredie, a zažiť niečo nové.

10:50:57 - otázka od: Alojzia verutakova Ahoj, je nám s manželom veľmi ľúto, že si vypadol práve ty. Držali sme Ti obaja palce. Nevadí, život ide ďalej. Všetko dobre želá rodina verutaková. Ďakujem Vám veľmi pekne, vážim si to..:) Pekný deň

10:51:52 - otázka od: Michaela Ahoj, nechcem ťa uraziť, ale ako je možné, že študuješ manažment a tvoje angličtina je taká zla? Myslíš, že je možné byť manažérom keď nevieš anglicky? PS:Úroveň súkromných vysokých škôl hovorí za všetko... No ja som z mojou VŠ spokojný, a po anglicky si myslí že viem dobre, len jednoducho stres, kamery, a opäť ukázali v TV len to keď som sa pomýlil, a nie to keď som sa rozprával plynulo.

10:52:17 - otázka od: peter Posobi aj na teba Anna ako luxusna spolocnicka zo Svajciarska? NIE, je to super baba..:)) moc som si ju obľúbil.

10:53:14 - otázka od: mirco Prečo stále nepovieš svoj názor na Mojseovú?Veď je to vulgarna osoba , tak určite sa tak správala aj mimo kamier.. Dnes ak si chceš najsť pracu tak musíš byť vulgarnejší ako zamestnávaťeľ, či nie? Vulgárna uričte je a môj názor so už povedal. Ona mňa označila za sprostého, tak to isté si myslim o nej aj JA. Nijako ma nepresvedčila že je niečo viac, ako súťažiaci čo tam boli.

10:55:08 - otázka od: justina Maťko, prepáč, ale mám pocit, že si veľmi veľmi naivný chlapec. Anna, Marianna ...to sú dve štetky, ktoré sú schopné si zarábať na tomto svete len jedným. Neviem, na základe čoho by mohli uspieť, ani jedna neovláda žiaden cudzí jazyk, ako sa prezentujú..o IQ ani nehovorím...stačí, že otvoria ústa. Daj im do ruky mejkap a fén a vystačia si :) všetko naj v živote. a trošku už otvor oči, inak neprežiješ v tomto svete:) justin Ja som naivny určite neni, natoľko sa pozná, a moje okolie taktiež. Ja prežijem v tomto svete a to veľmi dobre! A aj keby boli štetky, vieš čo je i to jedno, treba človeka spoznať a potom ho súdiť Ok?

10:56:55 - otázka od: Moja Prečo si všetci myslia o Nore pozitívne veci, neverím, že by dokázala odpovedať toľko správnych odpovedí ako Ty. Nehovoriac o tom, kde ste to robili. Ja mám paniku z výšok a potila som sa aj za Vás. A Nora? Veď sa prezentuje otrasne... a vie ona vôbec nejaký svetový jazyk? Nemá rada keď niekto vytŕča /Zoli a nepríde mi vychytralý, len snažiaci sa zachrániť vždy situáciu/, ale tak isto ani na Teba nebola prívetivá, pretože Ty si taký tichší chalan. Aký máš na to názor? Mám skromný pocit, že medzi súťažiacimi chýba Braňo...lebo len on je ten najschopnejší.. No to by aj mňa veľmi zaujímalo, koľko otázok by vedela pani Mojsejová. V skutočnosti tikší určite nie som, ale ked ma tak vykreslili tak OK.

10:57:20 - otázka od: DJdzezi ty si pekny retard... diky mooooooc..:)) teší ma.. moje meno je RETARD

10:58:48 - otázka od: evita co je to za typek ten libor sula ? no mne príde arogantný, a robí zo seba jak keby neviem čo bol pritom to bol obyčajný primitív, ktorý ma 2 kaderníctva a robí zo seba pánka. Inak celý BORAT, ked si všimnete.:D

10:59:29 - otázka od: dede zdravím vas a vašu velkolepu sssow : Moja otázka : nevadí vam že sa o tom Japonsku hovori viac ako o vašej mega,super...sjovv.Ved čo by malo zaujimat narod,okrem toho čo povie akasi mNora.... Netrápi, ja tiež radčej sledujem Japonsko, a modlím sa za to čo sa tam deje.

10:59:51 - otázka od: petik co studujes? podnikový manažment

11:00:28 - otázka od: Vincenzino Počuj neviem sa rozhodnúť čo si dať na raňajky. Mám si dať rožok zo salámov, alebo dva rožky zo salámov?? Čo by si si vybral ty? Ale nee haluzim...ale nee haluzím si pohodák myslím že iný exotimali vypadnúť.čawes Daj 2, aj ja dám výdy 2..:D A dakuje...čúúúúúús

11:01:06 - otázka od: marta na túto show mám veľmi negatívny názor a poviem pravdu,čakala som od toho viac,dokonca som sa na ňu tešila. Som úplne sklamaná a myslím si,ža takto sa manažér do firmy neprijíma. Aký je Tvoj názor? Súhlasim. Pekný den

11:02:41 - otázka od: Katka Každý súťažiaci tu vždy nadáva na Noru. A neviem, na čo to pozerajú ludia, ktorým lezie na nervy. Myslím si, že Nora nehovorí od veci, vo všetkom čo povie, je pravda....a vďaka Nore, vďaka tomu, ako nakladá súťažiacim je táto show zábavná. Na jej mieste by som si radšej nevybrala nikoho zo súťažiacich za top manažéra...Moja otázka je, či si myslím, že Nora nevie, čo hovorí a či si myslíš, že bolo nespravodlivé, že ťa vyrazila tak skoro. Inak vela šťastia do života maťo Tak

11:02:41 - otázka od: jozef.lomidrevo.piaty ahoj som tvoj fanusik, budes mat autogramiadu niekedy? napíš mi matejkuna@hotmail.com adresu a ja ti pošlem.

11:02:41 - otázka od: Lala Je podla teba rozdiel medzi Norou a Kleopatrou z Turca? :) No nad tým

11:03:43 - otázka od: juraj sim. z kutov ahoj. od prvej chvile co som zacal pozerat tuto sou tak som ti fandil. si mi strasne sympaticky a stotoznoval som sa s tvojimi nazormi. a velmi ma zabolelo pri srdci ked ta vcera norika vyhodila .. veril som ze vyhodi toho trapneho zola. ale nezufaj zivot ide dalej a budes sa mat dobre.. pozdravujem ta aj v mene celej nasej malebnej dedinke na zahori a pridava sa aj kolektiv geriatrie z blizkeho domova Ďakujem Vám veľmi pekne za podporu vážim si to..:)

11:03:56 - otázka od: aladarko trenky, slipy alebo tangace ??? slipy

11:05:04 - otázka od: jožo Názov článku: Miloval ju a obdivoval. To okrem Mojseja ešte niekto dokáže? No ja som to napísal do uplne prvého dotáznika, pri prihlasovaní. vtedy sme trošku popíjali a tak som popísal blbosti.:D

11:05:33 - otázka od: Karol Adamec Ahoj Matej,bol si moj favorit,škoda že ta tak skoro vyhodili:(Máš kamaráta menom Martin? je z Teplíc takí menší.. Ďakujem a poznám veľa Martinov z Teplíc, tak neviem..:D

11:06:05 - otázka od: emly zo všetkých si bol najinteligentnejší a ten tajtrlík Honza ....načo tam ide také individum Ďakujem :)

11:06:18 - otázka od: bonbon ...a bolo ti to treba? ...a bolo to treba nám..

11:06:46 - otázka od: adriana Dobrý deň,prajem Vám veľa šťastia a myslím že ste sa držali dobre,ved aj takáto skúsenosť Vám určite na niečo bude. Ďakujem Vám:) Pekný deň

11:07:17 - otázka od: Lucy Ahoj Mato, možno si to tu už písal, možno nie...máš v hre nejakého favorita? Diiik Jednoznačne Marcela !!!!

11:08:16 - otázka od: Karol Adamec Ahoj Maťo.Bol si moj favorit,lebo dobre vyzeráš a máš pekné okuliare a si aj mudry.Chcem sa Ta spytat ci poznas Martina z Teplíc? Je takí mensí a ma babku Olinu. Ďakujem, aj ja mám babku Olinku

11:08:52 - otázka od: Robert Ahoj Maťo ako sa Ti páčili tie adrenalinove zabavky??vyzeral si ze si si to uzival... No ja som si to veru užíval, ale nie aspon ten zoskok, bolo to hrúúúza nikdy viacv.:)

11:09:24 - otázka od: mirka dost hanba ze si vypadol z takej popularnej shou a najhorsie je na tom ze si slovak a ako prvi sy vipadol zo sutaze? nehambys sa za to? Nemám sa za čo hanbiť.

11:10:11 - otázka od: gaylord mečiar alebo slota ? mečiar, ved je od nás..:D

11:10:45 - otázka od: boris som pocul ze si jeden arogantny a falosny clovek ktory kam pride tam ohovara vsetkych..dokonca aj pred svojimi kamaratmi sa len tvaris a ked odidu hned ich ohovaras!je to pravda Keď si to počul, tak to je 100% pravda. Ja som ta najväčšia sviňa..:D

11:12:06 - otázka od: filip Cau, chcem len povedat, ze ta show je strasna, ona by ani nebola taka zle keby tam neboli ludia taky ako nora ta jej misska ci modelka ci co to je po boku a ten chlapik.. naco sa hraju?? co vlasne dokazala ta modelka co vie o podnikani?? sak to je strasne sa strapnuju jak... no hroza keby to robili ini ludia pozera to viac ludi a ma to nromalny uspech nie takyto prepadak.. si myslia ze su neviem co a pritom je to obycajna HANBA... aky mas na to nazor ty? inak paci sa mi ze sa tu uprimne o nich vyjadrujes:) Christova, je z nich dvoch jediná normálna a vie čo hovorí. Ja som veľmi úprimný človek..:) aspon dúfam teda

11:12:39 - otázka od: ečuľa ahoj Maťo, musím povedať, že si bol favorit. Veľmi sa mi páčiš a si svoj. Mám rada takýchto ľudí. Si úprimný, škoda, že si vypadol. Myslím, že by si to viac rozbalil ešte...a možno si mohol byť viac odhalený, by to malo úspech:) pekný deň, zajačik :) Diky...:D

11:13:04 - otázka od: Martin H Pozdravuje ta Dopravna akdemia v TN s pozdravom Martin.. Aj ja zdravím milovaný železák..:D

11:13:33 - otázka od: Karolko Pijete alkohol?Lebo u nás v domove dôchodcov včetci pijeme,ale čo nám už iné zostáva,pravda. tak tak, prídem na návštevu..:)

11:14:33 - otázka od: Jozef Pani Mojesejová už nie je trestne stíhaná ? Nerozumiem vám, že ste sa zúčastnili tejto stoky, vyzeráte slušný človek, ja by som tej osobe nepodal ani ruku ! Ja so slušný aspon si to myslím o sebe, a chcel som vyskúšať niečo iné. a ruku som jej podal pri odchode, no veď nech sa nepovie..:D

11:16:45 - otázka od: purkinko podla mna sa tu zbytocne robi s nonamemom rozhovor. si nikto a ani si nic nedokazal. len si sa zosmiesnil pred obrazovkou. len to som chcel Teší ma..:) Chcem poďakovať všetkým za otázky a odkazy, moc ste ma potešili a vážim si to. Prajem všetkým pekný deň..:))

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu