Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rezešovej bolestné tajomstvo: Prišla o dieťatko!

Linda Rezešová a Roman Antal prišli o dieťa. Zobraziť galériu (5)
Linda Rezešová a Roman Antal prišli o dieťa.

BRATISLAVA - Ťažké chvíle! Linda Rezešová (32), ktorá takmer rok tvorí pár s exmilencom Gabriely Drobovej (37) Romanom Antalom (45), má za sebou náročné obdobie. Topky.sk zistili, že Miss Slovensko z roku 1996 pred časom prišla o bábätko, ktoré čakala so svojím partnerom.

Sympatická brunetka Linda Rezešová, ktorá tvorí pár s bohatým podnikateľom Romanom Antalom, nemá v týchto dňoch dôvod na úsmev. Niekdajšia kráľovná krásy totiž momentálne prežíva azda najťažšie obdobie, akým môže žena a matka prechádzať. Radosť z toho, že bude mať jej desaťročná dcérka Victoria čoskoro súrodenca, totiž vystriedal smútok z potratu.

„Linda nedávno prišla o svoje nenarodené dieťatko,“ povedal nám človek z Rezešovej okolia. Topky.sk, samozrejme, oslovili aj samotnú podnikateľku. Tá sa však k tejto citlivej téme príliš vyjadrovať nechcela. „Nebudem to komentovať,“ smutne odvetila, no naše informácie nevyvrátila.

V súvislosti s touto bolestnou udalosťou sa začali okolo zamilovanej dvojice šíriť aj informácie, že sa rozišli. „Nie je to pravda. Práve naopak, dokonca spolu žijeme,“ uviedla veci na pravú mieru Linda. Ako z jej slov vyplýva, s Romanom Antalom si budujú rodinné zázemie. Kráske pritom neprekáža ani fakt, že jej vyvolený je už dvakrát rozvedený. Z prvého manželstva má jedného potomka, ďalšieho by pravdepodobne chcel od Lindy. Najprv však budú musieť prekonať toto neradostné obdobie...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu