Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rezešová v priesvitnom: Ponúkla pohľad na spodnú bielizeň!

Linda Rezešová (vľavo) pózuje v dráždivom tope spolu s Miss Slovensko 2009 Barborou Franekovou, ktorá tiež zvolila vyzývavé šaty. Zobraziť galériu (21)
Linda Rezešová (vľavo) pózuje v dráždivom tope spolu s Miss Slovensko 2009 Barborou Franekovou, ktorá tiež zvolila vyzývavé šaty.

KOŠICE - Vie, ako zaujať! Bývalá misska Linda Rezešová (30) si v pondelok večer nedala ujsť módnu šou, ktorá sa konala v metropole východu. Tmavovláska sa kvôli tejto spoločenskej akcii poriadne vyfintila. Na košickú prehliadku totiž prišla v odvážnom priesvitnom tope, ktorý priťahoval pohľady prítomných hostí.

V štátnom divadle v Košiciach predviedla predvčerom svoju najnovšiu tvorbu návrhárka Beata Rajská. Jej kolekciu sedemdesiatichpiatich modelov odprezentovali na móle aj známe tváre. Napríklad Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková, či jej predchodkyňa z roku 2007 Veronika Husárová.

Celý projekt sa realizoval pod záštitou Lindy Rezešovej – exmanželky košického podnikateľa Júliusa Rezeša. Pôvabná tmavovláska zvolila na túto spoločenskú udalosť outfit tmavej farby. Zatiaľ čo sukňa bola skôr decentná a konzervatívna, o tope sa to povedať nedá. Bol totiž vyrobený z priesvitného materiálu, ktorý umožňoval dráždivý „röntgenový“ pohľad na spodnú bielizeň zvodnej Rezešovej.

Viac informácií a fotografií z módnej šou nájdete v našej GALÉRII!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu