Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rezešová je tehotná: Už je v siedmom mesiaci!

Linda Rezešová je tehotná. Dieťa čaká s podnikateľom Romanom Antalom. Zobraziť galériu (4)
Linda Rezešová je tehotná. Dieťa čaká s podnikateľom Romanom Antalom.

BRATISLAVA - Opäť bude mamou! Linda Rezešová (33) je už viac ako rok vydatá za podnikateľa Romana Antala (46). Ako sa nám podarilo zistiť, manželia očakávajú prvého spoločného potomka. Tmavovláska je podľa informácií topiek v siedmom mesiaci tehotenstva.

Linda Rezešová, ktorá v roku 1996 získala titul Miss World Slovakia, sa už čoskoro stane znovu mamičkou. Podľa našich informácii je v siedmom mesiaci tehotenstva a hrdo sa pýši rastúcim bruškom. Dcérka Victoria, ktorú má kráska s exmanželom Júliusom Rezešom, sa tak už o pár dní dočká súrodenca.

Bývalú missku sme v súvislosti s touto témou viackrát oslovili. „Nehnevajte sa, ale ja s k tomu nechcem vyjadrovať,“ poznamenala slušne Rezešová. Informáciu o tom, že je v radostnom očakávaní, ale nepoprela.

Pravdepodobne sa pri týchto citlivých témach snaží byť opatrná. Zhruba pred rokom totiž  prišla o bábätko, ktoré čakala práve s partnerom Romanom. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa bude dcérka Victoria o pár mesiacov hrávať s bračekom alebo sestričkou.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu