Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Tehotná Victoria Beckham: Rastúce bruško už neskryje!

Victoria Beckham sa po piatich mesiacoch tehotenstva konečne zaobľuje Zobraziť galériu (17)
Victoria Beckham sa po piatich mesiacoch tehotenstva konečne zaobľuje

LONDÝN – Konečne nadobúda mamičkovské tvary! Hoci Victoria Beckham (36) čaká ďalší prírastok do rodiny už päť mesiacov, doteraz si svoje bruško strážila ako oko v hlave. Momentálne by sa však už o to snažila márne – aspoň v týchto partiách sa po čase krásne zaobľuje!

Štýlová za každú cenu! Hoci väčšina prominentných mamičiek si tehotenské obdobie užíva doma v papučiach, Victoria tvrdo zarezáva v práci. Ba čo viac, na svoj imidž nedá dopustiť. Pozrite, ako sa vyparádila na obyčajnú cestu lietadlom – módnu ikonu v sebe jednoducho nezaprie!

Vpadnuté líca, nohy ako špáradlá a závratné podpätky z dielne Christiana Louboutina! S takou výbavou bývalú Spajsku paparazzi pristihli na londýnskom letisku, odkiaľ sa vracala k manželovi a deťom za veľkú mláku. Superúzke džínsy, luxusná kabelka pod pazuchou, krátka kožená bundička a obľúbené mušie okuliare – to všetko jej skrátka nesmelo chýbať. S jediným rozdielom. Tentokrát sa jej pod voľným topom dvíhalo zväčšujúce sa bruško!

Aj keď si Victoria na verejnosti stále drží kamennú tvár, v skutočnosti má dôvod na úsmev od ucha k uchu. Informácie, ktoré sa v kuloároch šepkali už vo februári, sa totiž potvrdili – spolu s Davidom čakajú vysnívané dievčatko. V piatok túto novinku zoficiálnil samotný futbalista s neskrývanou pýchou.

Niekdajšia speváčka však v týchto dňoch rieši niečo celkom iné – čo na seba na britskú udalosť roka. „Toto je momentálne jeden z Victoriiných najväčších problémov – čo si oblečie? Čo si 6 mesiacov tehotná žena oblečie na kráľovskú svadbu?“ prezradila jej kamarátka denníku Daily Mail. Zdá sa teda, že tehotenské maniere pevné nervy jej tímu ešte len poriadne preveria!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu