Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tehotná Victoria Beckham: Bruško skrýva ako sa len dá!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (10)
Victoria Beckham

LONDÝN – Od hlavy po päty v čiernom! Za oknami sa už usmieva slnko, Victoria Beckham (36) však napriek tomu do Londýna prišla celá v čiernom. Svoje tehotenské bruško skrývala tak voľným topom, ako aj hranatou kabelkou.

Elegantná ako vždy! Ani tehotenstvo neprinúti kráľovnú štýlu Victoriu Beckham ku kompromisom. Naopak, čiernym outfitom, ktorý predviedla na letisku určite svojich priaznivcov nesklamala. Čierne sexi čižmy na poriadne vysokých opätkoch jej siahali až nad kolená a len málokto by od tehotnej ženy čakal práve takúto obuv!

Victoria ani tentoraz nezabudla na doplnky. Oči jej chránili obrovské okuliare z jej vlastnej kolekcie a na čierno si nalakovala aj nechty na rukách. Ako neskôr prezradila prostredníctvom svojej Twitter stránky, do Londýna zavítala kvôli pracovnému stretnutiu s predstaviteľmi firmy Range Rover a návšteva britskej metropoly vyšla podľa jej predstáv. „V Londýne svieti slnko... Cítim sa skvele! Ďakujem vám za všetky milé odkazy! Je fajn byť v Londýne.“

Hoci Victoria ešte vždy pilne pracuje, jej kamarátka Eva Longoria tiež nezaháľa – pripravuje svojej priateľke baby shower. Uskutočniť sa má v júli v L.A. a hoci Beckhamovci tvrdia, že nevedia pohlavie dieťatka, nemusí to byť celkom tak. „Vedia pohlavie bábätka a to pomohlo Eve, ktorá chce miestnosť balónmi. A klebetí sa, že nebudú modré, ale ružové,“ naznačil interný zdroj. Možno sa teda Victorii sen o dcérke predsa len naplní!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu