Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Poverčivá Victoria Beckham: Aké sú jej tajné úchylky?!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (9)
Victoria Beckham

LONDÝN – Čierne mačky od nej držte ďaleko! Hoci módna ikona, Victoria Beckham (36), pôsobí ako sebavedomá zrelá žena, v skutočnosti je poriadne háklivá na najrôznejšie povery. Bez svojich amuletov dokonca ani nevystrčí nos z domu. Čo všetko by ste jej našli v kabelke?

Bez krištáľov ani na krok! Znie to síce čudne, no niekdajšia speváčka si sebou a svojím osudom nie je ani zďaleka taká istá, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. V každodennom živote si totiž dáva sakramentský pozor na to, čo by jej mohlo priniesť smolu. Pýtate sa, ako je to všetko možné? Victoria s chladným výrazom je vraj v skutočnosti veľmi duchovne založená!

„Cestujem s krištáľmi, mám ich v najrôznejších farbách. Je to niečo, čo milujem,“ načrtla svoju drobnú úchylku v nedávnom interview. To, pred čím nás kedysi vystríhali staré mamy, však bývalá Spajska dodržuje dodnes: „Som dosť poverčivá osoba. Popod rebrík neprejdem. A keď vidím straku, pozdravím.“

Ktovie, akými talizmanmi sa Victoria vyzbrojí o pár mesiacov, kedy má priviesť na svet svojho štvrtého potomka. Podľa bulvárnych informácii sa totiž prominentným manželom má narodiť vytúžená dcérka. A úspešná návrhárka robí aj nemožné preto, aby všetko dopadlo výborne. Len za pôrodnú asistentku má v pláne zaplatiť 300 tisíc libier!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu