Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tehotná Victoria: Kožené nohavice a vysoké opätky si neodpustí!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Je to rebelka! Ak si niekto myslel, že tehotenstvo ovplyvní štýl Victorie Beckham, bol na poriadnom omyle. Na letisku Heathrow sa totiž predviedla v dokonalej forme. Nechýbali jej obtiahnuté kožené nohavice a extravagantné lodičky na vysokých opätkoch!

Nezaprie sa! Tehotná či netehotná, Victoria jednoducho nestráca svoj zmysel pre módu. Mnoho žien by v očakávaní dieťatka dalo prednosť skôr pohodlným topánkam na nižšom opätku, brunetka však medzi ne určite nepatrí, naopak. Na jej nohách totiž všetci spolucestujúci mohli obdivovať čierne vybíjané lodičky od Christiana Louboutina za úctyhodných 740 eur. Vysoké opätky nosí napriek tomu, že má vraj veľké problémy s otlakmi a hrozila jej dokonca operácia!

Ožila v koži! Pohľady však nepútali len Victoriine topánočky, ale aj jej poriadne obtiahnuté čierne kožené nohavice. Jediným kusom oblečenia, ktorý by sme mohli považovať za tehotenský, bolo dlhšie voľné biele tričko, ktoré chránilo brunetkine bruško pred dotieravými pohľadmi.

Nedávne klebety tvrdili, že Victorii sa konečne splní prianie a porodí vytúžené dievčatko. Jej hovorkyňa však túto informáciu nekomentovala. Victoria sa momentálne s Davidom a deťmi zdržuje v Anglicku a pripravuje svoje návrhy na módny týždeň v Londýne a New Yorku. David zas pred začiatkom sezóny v USA trénuje s Tottenham Hotspurs.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu