Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Palevičová zo Súdnej siene: Lesbické hrátky na jojkárskej párty!

Petra spoločne s priateľkou predviedli netradičné divadielko. Zobraziť galériu (30)
Petra spoločne s priateľkou predviedli netradičné divadielko.

BRATISLAVA – Povesť dračice potvrdila! Herečka Petra Palevičová (34), ktorú diváci poznajú najmä z jojkárskej Súdnej siene, sa včera večer poriadne rozvášnila. Do varu ju však paradoxne nepriviedol žiadny muž, ale blondínka, ktorá Petru sprevádzala. Krásky sa odviazali natoľko, že prítomným hosťom predviedli netradičné divadielko!

Na včerajšej párty, ktorú usporiadala televízia Joj, bolo poriadne horúco. Aspoň v prípade Petry Palevičovej a jej blonďavej kamarátky. Slečny sa medzi prítomnými hosťami nedali prehliadnuť. Bolo očividné, že do luxusného bratislavského hotela prišli s jasným cieľom – užiť si zábavu plnými dúškami!

Krásky prišli na žúr patrične „vyfintené.“ V odvážnych výstrihoch pútali pozornosť nielen pánov, ale aj dám. Dievčatá si však zaumienili, že si urobia privátnu párty. A tak Petra so svojou priateľkou nešetrili vzájomnými nežnôstkami. Spočiatku si venovali zopár dotykov, neskôr sa nebránili ani nežným bozkom. Od netradičného prejavovania vzájomných sympatií ich neodradila ani prítomnosť fotografov.

Zaujímalo nás teda, či si krásky takéto nežnosti prejavujú často. „Len keď nám ´šibe´ a sme na nejakej akcii," poznamenala Petra. Vzápätí na to dodala: „V súkromí je to iné. Vnímam ju ako sestru, ako moje druhé ja. My sme taká rovnaká krvná skupina. Väčšinou sa chodievame zabávať spoločne." Temperamentná červenovláska nám taktiež prezradila, že na jej sexuálnej orientácii sa nič nezmenilo. „Stále som heterosexuálna," dodala so smiechom.

Chcete vedieť, ako to na párty vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.

Na párty sme stretli aj finalistky súťaže Miss Slovensko. Ak ste zvedaví, čo nám krásky prezradili, čítajte TU.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu