Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Palevičová zo Súdnej siene: Chytala Pomajba za zadok!

Petra Palevičová a Roman Pomajbo v netradičných pózach. Zobraziť galériu (20)
Petra Palevičová a Roman Pomajbo v netradičných pózach.

BRATISLAVA – Okorenila to! Petra Palevičová (34) zo Súdnej siene sa zúčastnila krstu nového albumu Mira Jaroša (31). A ryšavá dračica nezaprela svoj temperament! Fotografi ju zachytili, ako sa venuje zadnej časti tela herca Romana Pomajba (41).

Vo veľkom štýle! Miro Jaroš sa rozhodol pokrstiť svoj nový album s názvom Tráva musí rásť v atmosfére hriešneho mesta Las Vegas. Do takéhoto prostredia bez problémov zapadla aj hviezda Súdnej siene Petra Palevičová.

Ryšavka totiž patrične okorenila párty, ktorá sa po krste konala. Poobchytkávala totiž Romana Pomajba, ktorý akciu moderoval. „On ma poprosil, aby som ho zapla. Najprv som si myslela, že ide o nohavice, ale potreboval zapnúť vestu,“ vysvetlila nám Petra.

Pózy, v akých sa pri hercovi ocitla, nenechali chladnými ani prítomných hostí. „Choď spredu,“ ozývalo sa, keď Palevičová kľačala za Pomajbom. „Boli nejaké tie poháriky a zabávali sme sa. Ale toto už bolo priveľa. Navyše, Roman je ženatý,“ okomentovala Palevičová pikantné pokriky publika.

O albume Mira Jaroša

Tráva musí rásť je tretím albumom Mira Jaroša. Vznikal dva roky a ako bonus na cédečku nájdete singel Na dne mora. V rádiách však boduje už aj pieseň Tráva. Podľa samotného Jaroša je jeho album jednoducho skvelý.

„Preto si zaslúžil aj krst vo veľkom štýle. Rozhodol som sa pre Las Vegas, do ktorého jednoznačne patrí legendárny Elvis Presley,“ povedal nám Miro. Krstným otcom jeho najnovšieho hudobného počinu sa tak stal najlepší český imitátor rokenrolovej legendy Vláďa Lichnovský. Cédečko vypravil do života zlatým prachom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu