Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Dračica Palevičová zo Súdnej siene: V posteli má Tarzana!

Petra Palevičová a jej mladý milenec. Zobraziť galériu (7)
Petra Palevičová a jej mladý milenec.

BRATISLAVA – Skrotil ju! Herečka Petra Palevičová (34), ktorú mnohí poznajú vďaka jojkárskej relácii Súdna sieň, už nie je sama. Zbalila si o osem rokov mladšieho zajačika Michala Antala (26), ktorý sa nedávno uchádzal o titul krásy Muž roka. Mladík sa na vystúpení predviedol v otrhanom kostýme pripomínajúcom Tarzana. Zdá sa, že títo dvaja sa v posteli rozhodne nudiť nebudú!

Je to oficiálne! Iba nedávno si Petra Palevičová zmenila na sociálnej sieti Facebook svoj stav na zadaná - vo vzťahu s Michalom Antalom. Dokonca si vyvesila aj spoločnú fotografiu na profil. Zisťovali sme preto, ako sa dala herečka s vlasatým účastníkom súťaže Muž roka dokopy. „S Michalom sme sa dohodli, že to nebudeme medializovať,“ odbila nás Petra, keď sme chceli vedieť o jej novej láske viac. Nepoprela však, že s Antalom tvorí pár. 

Vzhľadom na to, že sa Petra netají tým, že je skutočnou dračicou, bude zaujímavé sledovať, ako sa tento vzťah vyvinie. Už v minulosti nám totiž prezradila, že má na chlapov slabosť. „Keď som v nejakom kruhu ľudí, tak mám zálusk a chcem skoro každého muža z tejto spoločnosti. Neuspokojím sa len s jedným,“ povedala nám. Nuž, mladému Tarzanovi nezostáva nič iné, len sa snažiť herečku maximálne uspokojiť.

Foto: facebook, paparaci.sk; Zdroj: Zuzana Šuľáková 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu