Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Colin Firth z Kráľovej reči: Pozná kľúč k šťastnému manželstvu!

Colin Firth s manželkou Liviou Giuggioli Zobraziť galériu (2)
Colin Firth s manželkou Liviou Giuggioli (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kľúčom k šťastnému manželstvu je podľa britského herca Colina Firtha dostatok času, ktorý si na seba dvojica nájde. "Viete, sme spolu už pätnásť rokov," uviedol v talkšou Piersa Morgana hviezda snímky Kráľova reč (2010).

Herec, ktorý je za stvárnenie kráľa Juraja VI. nominovaný aj na Oscara, je od roku 1997 ženatý s producentkou Liviou Giuggioli.

"Myslím si, že na hollywoodske štandardy je to veľmi dobré. A bude to trvať naveky. Sme do seba zbláznení," pokračoval Firth, ktorý je tiež známy ako Mark Darcy z romantickej komédie Denník Bridget Jonesovej (2001) a jej pokračovania Bridget Jonesová: S rozumom v koncoch (2004).

"Skutočným tajomstvom je čas - musíme si zaistiť, že strávime spolu dostatok času," prezradil 50-ročný Angličan recept na šťastné manželstvo. Držiteľ dvoch cien BAFTA tiež vyhlásil, že ho vôbec neláka svoju ženu podviesť.

"Pomáha, keď si naozaj uvedomíte, že nech je osoba, ktorá na vás 'hádže očkom', akokoľvek očarujúca, nerobí nič, čím by sa dokázala vyrovnať vašej žene," vysvetlil. "Možno je to, že mám tak nádhernú ženu, povrchné, skutočne to však veci zľahčuje. Pre mňa je to tá najkrajšia žena na svete," uzavrel. Informácie pochádzajú z webovej stránky DigitalSpy.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu