Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kleopatra z Turca sa zbláznila: Olizovala Petraníka a dala sa tetovať!

Farmárka Martina si splnila svoje túžby. Zobraziť galériu (5)
Farmárka Martina si splnila svoje túžby.

BRATISLAVA – Posledný deň hviezdou! Vyzerá to tak, že farmárka Martina (28) sa rozhodla naplno si užiť záverečné momenty svojho účinkovania v programe Chutíš mi. Svojrázna Kleopatra z Turca nazbierala odvahu a priamo pred kamerami naplnila svoje túžby!

Pikantné vyvrcholenie! Televízia Joj už dnes odvysiela záverečnú časť kuchárskej šou Chutíš mi! so svojráznou Martinou v hlavnej úlohe. Tá už na začiatku vyštartovala po bývalom superstaristovi Jakubovi Petraníkovi a dávala mu najavo svoje sympatie. A práve dnes bude žať aj úrodu!

Martina sa konečne po týždni plnom lichôtok na Kubovu adresu dočká sladkej odmeny. Spevák jej totiž bez váhania dá vášnivý bozk priamo na ústa. „Vyzerala veľmi spokojne. Asi bola hrdá, že sa jej to po toľkých dňoch dobýjania podarilo,“ okomentoval spomínanú situáciu náš zdroj zo zákulisia.

Pusa od Petraníka však nie je to jediné, na čo bude Kleopatra do konca života spomínať. Hip – hoperi Tomáš Hafner a Beyuz totiž Martinčanku počas celého týždňa nahovárali, aby si nechala spraviť tetovanie. „Ja som to chcela, len je to strašne drahé. Na to ja peniaze nemám,“ poznamenala vtedy.

Chalani sa však na skrášlenie Martininho tela zložili a návštevu tetovacieho salónu jej venovali ako darček. Kleopatrino rameno tak dokonca života bude zdobiť srdiečko, v ktorom sa nachádza názov relácie Chutíš mi!

Ste zvedaví, čo všetko si na oplátku pripravila Martina pre ostatných účastníkov relácie? Nenechajte si ujsť posledný diel šou Chutíš mi! už dnes o 18:00 na obrazovkách televízie Joj.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu