Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Farmárka Martinka: Si alkoholička, choď za mreže!

Martina slovne zaútočila na kamarátku Danu. Zobraziť galériu (5)
Martina slovne zaútočila na kamarátku Danu.

BRATISLAVA – A je po kamarátstve! Svojrázna farmárka Martina (28) je momentálne hlavnou hviezdou relácie Chutíš mi. Na obrazovke sa však okrem nej občas zjaví aj jej priateľka Dana. Tá robila Kleopatre z Turca počas nakrúcania spoločnosť. Paradoxné však je, že sa pred kamerami stali z kamarátok rivalky. A poriadne si naložili.

Kleopatra z Turca si v kuchárskej šou pochutnáva na dobrotách, ktoré pre ňu ostatní účinkujúci pripravia. Na prázdno však zväčša neobíde ani jej spoločníčka Dana. Tá dostala funkciu porotkyne a každé jedlo v stručnosti hodnotí. Celá šou sa nesie v pokojnom duchu, až kým nezačne variť Martina.

V posledný deň nakrúcania sa spriaznené duše dostanú do konfliktu. Porotkyňa Dana otvorene povie, že Martina nevie variť. A to sebavedomú farmárku poriadne naštve. „Vo výpovedi prezradí, že je Dana alkoholička a mala by ísť do väzenia,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia relácie.

Farmárka si servítku pred ústa nekládla už ani vo včerajšej časti. V spoločnosti mladíkov kamarátku ohovárala a zabávala sa na jej účet. Vyzerá to tak, že toto priateľské puto nie je až také silné, ako sa na prvý pohľad zdalo.

Popravde je však farmárka kamarátke Danke skutočne zaviazaná. Práve ona ju do šou Farmár hľadá ženu prihlásila. Kleopatra by jej tak namiesto slovných útokov mala radšej byť vďačná, že jej meno pozná už celé Slovensko.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu