Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šok z Jojky: Martinka z Turca sa vracia! Aj s chlipným strýkom!

Martinka z Turca (v strede) opäť pred kamerami. Spolu s mamou (vľavo), kamarátkou Danou a strýkom. Zobraziť galériu (9)
Martinka z Turca (v strede) opäť pred kamerami. Spolu s mamou (vľavo), kamarátkou Danou a strýkom.

MARTIN/HLOHOVEC - Chce sa vydávať? V jojkárskej relácii Extrémne rodiny sa najnovšie objaví aj Martinka z Turca. A nebude sama. Spolu so svojráznou postavičkou sa nechali nahovoriť na účinkovanie aj jej mama, strýko a kamarátka Dana. V programe sa Martinčanka vyberie za Tonkom, ktorý si túžil nájsť lásku už aj v zoznamke Mama, ožeň ma. O zaujímavé momenty teda nebude núdza. A alkohol opäť tiekol potokom!

Zaujímavá zostava! V dnešných Extrémnych rodinách sa pred kamery Jojky vráti legendárna Martinka z Turca. Nie však sama, bude mať zdatnú posilu - mamu, kamarátku Danku a strýka. Ten si opäť neodpustí svoje bezprostredné reči na sexuálnu tému. „Som zvedavý, kedy mi chrobákov povyťahuješ, čo som od teba dostal, a kedy si prídeš po gaťky,” strelil hneď z príchodu smerom k Dane. Diváci si od neho budú môcť vypočuť aj rady, ako pomilovať ženu.

Okrem týchto svojráznych postavičiek sa v aktuálnej epizóde ukáže aj Anton, ktorý si chcel nájsť partnerku prostredníctvom relácie Mama, ožeň ma. Medzi finalistov sa však nedostal. Možno teraz nájde lásku svojho života v Martinke. „Poďme teda pozrieť Tonka a možno, že sa aj zosobášime,” vyhlásila s úsmevom blondínka pri nakrúcaní.

Cestu za ním do Hlohovca si však vôbec neužila. V aute sa totiž pohádala s kamarátkou, ktorá už bola evidentne pod vplyvom alkoholu. Tomu samozrejme neodolala ani Martinina mama, ktorá neskôr podgurážená vyžadovala od Tonka pusu. Nakoniec mala podľa našich informácií na konci dňa problém nakrútiť svoju záverečnú výpoveď. Dnešné Extrémne rodiny na Jojke sa zrejme oplatí vidieť.

Tip: Pozrite si novú šou Extrémne rodiny na JOJke. Presný čas vysielania zistíte na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu