Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kate by chcela ďalšie dieťa!

Kate si vie v úlohe otca predstaviť len Jeffersona Hacka, s ktorým má aj Lilu Grace. Zobraziť galériu (19)
Kate si vie v úlohe otca predstaviť len Jeffersona Hacka, s ktorým má aj Lilu Grace.

LONDÝN - V tridsaťdvaročnej Kate Moss sa po dlhšom čase opäť prebudil materinský inštinkt. Kokaínovou aférou neslávne známa kráska zatúžila po ďalšom dieťati. O jeho počatie pritom v týchto dňoch požiadala toho najpovolanejšieho muža - Jeffersona Hacka, otca svojej trojročnej dcérky Lily Grace.

Za touto netradičnou žiadosťou stojí túžba malej Lily Grace mať súrodenca. Kate okrem toho chce, aby aj jej deti mali spoločného otca, a preto je publicista Jeff jediným možným kandidátom. „Pre Kate je táto pokrvnosť nesmierne dôležitá,“ hovorí jedna z jej priateliek. „Jeffersona však do ničoho netlačí. Len mu povedala, že si ako otca jej dieťaťa nevie predstaviť nikoho iného. Považuje ho za skvelého,“ uviedla ďalej modelkina známa, podľa ktorej Kate jedine Jeffovi naozaj dôveruje. O modelke sa už minulý mesiac hovorilo, že je tehotná.

Podozrievali ju jej priateľky, podľa ktorých trpela Kate raňajšou nevoľnosťou, obvyklou u žien v druhom stave. Potenciálny otec pritom nebol známy, pretože Kate sa v tom čase stýkala s viacerými chlapmi. Chýry sa však nepotvrdili. Napriek tomu Kate pred známymi už dlhšie hovorila o druhom dieťati. V poslednom čase sa jej túžba zintenzívnila. Otázne je, ako na jej žiadosť zareaguje sám Jefferson Hack.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu