Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kate Moss: Kokaín s ňou brala aj Naomi

Kate Moss bola závislá dlhé roky. Bez kokaínu nedokázala vydržať a v jeho opojení robila divy. Zobraziť galériu (10)
Kate Moss bola závislá dlhé roky. Bez kokaínu nedokázala vydržať a v jeho opojení robila divy.

LONDÝN - Kokaínová aféra 32-ročnej modelky Kate Moss nabrala druhý dych. Zo spomienok jej známeho - agenta Gavina Masella - vyplýva, že Kate šnupala kokaín s nespočetným množstvom modeliek, medzi nimi aj s Naomi Campbell. V drogovom opojení si vzápätí užívala vášnivé chvíle v posteli s ďalšou modelkou.

Gavinove spomienky na výlet v Južnej Afrike v roku 1998 odhaľujú šokujúce skutočnosti. Vtedy 24-ročná Kate bola na kokaíne prakticky neustále. Katinou spoločníčkou pri kokaínových excesoch v Kapskom Meste bola aj modelka Naomi Campbell. „Nikdy ma nepozdravila. Je to maximálne nepríjemná osoba. Kate však bola ku mne celý čas veľmi milá,“ spomína Gavin, podľa ktorého sa Kate namyslenej modelky dokonca bála: „Naomi bola pri vyjednávaní s ľuďmi hrozne hlučná a tvrdá.“

Aj napriek tomu si trojica spolu s ďalšími modelkami dopriala „lajny“ kokaínu. „Bolo tam toho veľmi veľa, nechápem, ako mohla Kate stiahnuť toľko nasypaných lájn.“ V opojení bieleho prášku sa vzápätí zavrela do izby s istou americkou modelkou. „Na druhý deň mi zavolala a porozprávala o úžasnom lesbickom sexe,“ hovorí Gavin, s ktorým sa Kate ďalší deň v hoteli tak zdrogovala, že stratila vedomie. Nasledujúce ráno vošla do sprchy a zavolala aj Gavina - aj napriek jeho homosexualite. „Tak som sa vyzliekol a išiel za ňou. Teraz mi to zrejme závidia všetci heterosexuálni muži. Bola to nevinná udalosť medzi priateľmi,“ nezatajil módny agent.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu