Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kate Moss je tehotná, otec je však neznámy

Škandalózny vzťah Kate so spevákom Petom Dohertym sa skončil. Počas neho  však modelka možno otehotnela... Zobraziť galériu (12)
Škandalózny vzťah Kate so spevákom Petom Dohertym sa skončil. Počas neho však modelka možno otehotnela...

LONDÝN - Hotovo, zábava sa skončila! Neviazaný život a nekonečné radovánky po návrate z odvykacej kúry závislosti od kokaínu vyústili pre britskú supermodelku Kate Moss do prekvapujúceho finále - čaká druhé dieťa! Problém je však v tom, že nikto nepozná otca. Sama Kate o ňom mlčí.

Možné je aj to, že samotná 32-ročná kráska netuší, kto ju priviedol do požehnaného stavu. Príznaky tehotenstva si všimli jej priateľky. „Začala priberať, ale pripisovali sme to zdravej výžive. Keď však začala po ránach zvracať, ihneď sme vytušili, o čo ide,“ povedala jedna z jej spoločníčok.

Život Kate sa od kokaínovej aféry a rozchodu s drogovo závislým Petom Dohertym stal chaosom. Začala síce opäť pracovať, popritom si však užívala aj neviazanú zábavu a striedala jedného chlapa za druhým. Kandidátov na otca tak môže byť viac, medzi nimi sú model Jamie Burke, pološialený Jack Osbourne, francúzsky plejboj Jean-Yves Le Fur či írsky herec Colin Farrell. Rovnako ním môže byť aj spevák Pete Doherty (26), s ktorým sa Kate opätovne stretáva. Okrem toho v New Yorku rada navštevuje pánsky klub Scores spolu s herečkou Lindsay Lohan.

Otcom môže byť aj ktokoľvek z návštevníkov. „Vždy, keď sme začali túto tému, Kate sa jej vyhla. Akoby sama nič netušila,“ povedala ďalej jej kamarátka. Modelka má už trojročnú dcéru Lilu Grace zo vzťahu s Jeffersonom Hackom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu