Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Magický dátum 20.10. 2010 praje svadbám a vzťahom

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA – Ako deň vhodný na rozjímanie o partnerských vzťahoch, ale tiež pre svadby či priateľské stretnutia vnímajú dnešný dátum 20.10. 2010 numerológovia. Súčet čísel znamená harmóniu, lásku a šťastie. Nijako zvlášť vraj nie je vhodný pre začatie nových aktivít. Užiť by si ho mali najmä ľudia citliví a vnímaví.

"Dnešný dátum je zaujímavý už na pohľad. Pôsobí harmonicky a symetricky. Keď sa celý spočíta, vznikne číslo šesť, ktoré je o harmónii, kráse, ideáli a láske. Vládne planéta Venuša a tomu to presne zodpovedá," povedal numerológ Jan Michal Čoltko.

Magický dátum zložený z jednotiek a dvojok je podľa znalcov číslo vhodné na harmonizáciu vzťahov. "Dve jednotky a dve dvojky hovoria o tom, že je zrovnané rozumové uvažovanie aj uvažovania citové," povedala astrologička a numerologička Eliška Landovská. "Nie je to nijako zlý alebo nepríjemný dátum. Jednotky sú mužská energia, dvojky zase ženská. Sú presne v rovnováhe. Pokiaľ ide o vzájomné vzťahy, je to príjemný deň. Priaznivý je pre rodinné a partnerské záležitosti. Dá sa všeličo vyriešiť," vysvetlila. Dodala, že 20. deň v mesiaci je všeobecne vhodný na zamyslenie sa nad partnerskými vzťahmi.

Veľmi priaznivo numerológovia hodnotia význam magického dátumu pre sobáš. "Je to deň, ktorý sa môže vnímať ako príjemný pre svadbu. Výsledná je šestka, ktorá je pre svadby priaznivá, uviedol Landovský. Upozornil, že jednotky sú znakom silného ega a schopnosti presadiť sa. "Dvojky zase do tejto schopnosti prinášajú cit a záujem o rodinné záležitosti," dodal. 

Podľa Landovského však dnešok nie je deň, kedy by sa malo začínať niečo nové. "Želá skôr stretnutiam a rodinným záležitostiam. Môžu ale vznikať aj určité zmätky," varoval.

Tiež brnenská astrologička a numerologička Jarmila Vaculíková vníma dnešok ako deň vhodný pre riešenie záležitosti týkajúcich sa partnerstva. "Dvojka je symbol pre pár, city a lásku. Súčet letopočtu dáva šestku, čo je symbol pre harmóniu, krásu, lásku a šťastie. Je tak vhodný k uzavretiu manželstva," povedala. Naopak dátum 10.10.2010, ktorý si mnoho párov vybralo na sobáš, nebol podľa numerológov najvhodnejší. "Jednotka symbolizuje nezávislosť a nula každé číslo prehlbuje a zintenzívňuje. Manželstvo je založené na spolupráci a nie na presadzovaní svojich záujmov," uviedla Vaculíková.

Pražská numerologička Hana Čierna zdôraznila, že medzi vlastnosti súhrnného čísla šesť patrí pevnosť a spoľahlivosť. "Predstavuje dokonalosť, túžbu po mieri, pracovitosť. Od najstarších čias je dobrým a osvedčeným číslom. Je tiež číslom intuície, šiesteho zmyslu," povedala. Podľa jej slov je "magický" dátum vhodný k zmiereniu, usporiadaniu záležitostí, k milostnému vyznaniu i k návštevám. Dariť sa môže aj riešeniu sporov alebo aktivitám spojeným s nehnuteľnosťami.

Podľa Čoltku však ľudia môžu zažívať aj opačné pocity. "Všetky energie sú v dualite. Záleží na tom, ako je človek citlivý," povedal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu