Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Magický dátum 11. 11. 2011: Pozor, zajtra nerobte radšej nič!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

HAVÍŘOV/BRATISLAVA – Magický dátum so šiestimi jednotkami vychádza na piatok! Viaceré páry sa rozhodli pre uzavretie manželstva práve v tento deň. O tom, že to nie je najlepšia voľba, hovorí numerologička a kartárka Ludmila Šottová. Pred týmto dátumom dokonca varuje. Príliš veľa jednotiek podľa nej prinesie len zbytočnú agresivitu a egoizmus!

„V dátume máme tri jedenástky, čo sú síce majstrovské čísla. Je ich ale priveľa a ich negatívna stránka sa tak násobí a prevláda,“ vysvetľuje Šottová. Opakujúce sa číslo 11 podľa nej vedie k výstrednostiam každého druhu. „Predovšetkým k alkoholu, drogám a agresivite. Z pôvodne príťažlivého dátumu nám tak zostane deň, ktorý je nevhodný takmer na čokoľvek,“ uviedla.

Ľudia by podľa nej mali byť veľmi opatrní na svoje rozhodnutia, odporúča nepodpisovať zmluvy a nepúšťať sa do veľkých zmien. Naopak by sa mali sústrediť na to, aby si zachovali dobrú náladu a pokoj. „Tendencie však budú, bohužiaľ, úplne opačné. Vo veľkej miere sa bude prejavovať sebaľútosť. Útok bude najlepšou obranou. Povzniesť sa nad to bude veľmi náročné,“ myslí si numerologička.

Mágia čísel nedáva dobré vyhliadky ani pre manželstvá uzavreté v tento deň. Podľa Šottovej ich poznamená egoizmus a snaha ovládnuť toho druhého. „Manželia budú súperiť o nadvládu a postavenie vo vzťahu. Môže sa stať, že prestanú brať ohľad na city partnera a namiesto toho prevládnu vlastné emócie a pocit krivdy,“ vymenovala možné nebezpečenstvá.

Podstatne lepšie na tom však budú podľa nej deti narodené práve 11. 11. 2011. Od rodičov budú síce potrebovať omnoho viac podpory a trpezlivosti, na druhej strane dostanú do vienka výrečnosť, schopnosť učiť sa cudzie jazyky, tvorivé vyjadrovanie a značnú emocionálnu energiu, ktorá sa bude prejavovať hlbokými citmi. „Deti ale budú potrebovať od rodičov pomoc pri získaní sebadôvery a dosiahnutí rovnováhy. Významnú rolu tu zohrá aj schopnosť komunikovať,“ uzavrela Šottová.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu