Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vyhrajte kurz angličtiny!

Vyhrajte kurz angličtiny s jazykovou školou The Bridge
Vyhrajte kurz angličtiny s jazykovou školou The Bridge

Vedeli ste o tom, že keď hovoríte po anglicky aj mimo školskej lavice, tak sa naučíte viac a rýchlejšie? Je vedecky dokázané, že ak používame cudzí jazyk v situáciách, v ktorých sa sústreďujeme napríklad na pohybové aktivity strácame tzv.blok. Naša myseľ sa nesústreďuje na správnosť toho čo hovoríme ale núti nás komunikovať, chceme predsa rýchlo povedať čo treba a porozumieť ostatným. Chceme vyhrať, čo tam po zopár zle použitých slovách.

Aj preto sme sa v the Bridge rozhodli, že vás o tom presvedčíme a rozviažeme vám jazyk už tento štvrtok, 19. augusta 2010 o 17:00 hod! Na Magio pláži totiž odštartujeme fantastickú teambuildingovú súťaž o skvelé ceny s názvom LoST English.

Vyskúšajte si, aké je to byť súčasťou tímu, zažite kopec zábavy pri plnení úloh a získajte so svojím tímom 2-týždňový intenzívny kurz angličtiny v termíne od 23. augusta do 3. septembra úplne zadarmo.

Stačí vyplniť kontaktný formulár, zaregistrovať sa a ste v hre. Ak vás je viac a chcete byť v jednom tíme, stačí, ak do poznámky uvediete mená svojich „team-mates“.

Jedinou podmienkou je, aby Vaša angličtina bola minimálne na úrovni B1 - mierne pokročilí, keďže všetky úlohy budú samozrejme v angličtine. Ak si nie ste istí svojou úrovňou angličtiny, urobte si náš online test.

 

Prihláste sa ešte dnes!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu