Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kto pomáha, lacnejšie jedáva

Donášková služba Karkulka
Donášková služba Karkulka

Slovenské, čínske, talianske, francúzske, židovské, či mnohé iné gurmánske lahôdky si môžete vychutnať v pohodlí domova vďaka portálu www.karkulka.sk. A navyše, každý darca rekordu Jedno Meno Jedno Dieťa pri objednávke jedla získa zľavu vo výške svojho daru.

Karkulka.sk je donášková služba ktorá vám prináša služby 23 reštaurácií. Či už máte chuť na rýchlu pizzu alebo exkluzívnu gurmánsku lahôdku, Karkulka.sk vám vaše jedlo doručí na ktorékoľvek miesto v Bratislave a blízkom okolí. Odteraz nie ste obmedzení ponukou jednotlivých donáškových služieb a pohodlne si môžete nechať doručiť vaše menu, na ktoré máte chuť. Samozrejme, zákazníci Karkulka.sk nie sú viazaní minimálnou požadovanou sumou odberu. Portál Karkulka.sk sa rozhodol stať sa strategickým partnerom rekordu Jedno Meno Jedno Dieťa a poskytnúť darcom reálne výhody.

Darcovia rekordu svojím príspevkom 2, 3 alebo 4 USD podporia opustené deti v Afrike a navyše pri objednaní jedla z portálu Karkulka.sk získajú zľavu vo výške svojho daru. Rekord Jedno Meno Jedno Dieťa postupne vytvára skupinu firiem – Strategických partnerov, ktorí poskytujú darcom zľavy z nákupu. Každý darca, ktorý sa zapojí do rekordu Jedno Meno Jedno Dieťa a daruje 2, 3 alebo 4 USD, dostane zľavu vo výške svojho daru u dvoch strategických partnerov, ktorých si sám vyberie. Prvým partnerom je portál Kvety.sk a druhým Karkulka.sk.

Zapojte sa do rekordu www.onenameonechild.com a objednajte si jedlo z portálu Karkulka.sk. Kto pomáha, lacnejšie jedáva.

 

Life & Help Foundation

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu