Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Moderátorka STV Natália Žembová podporuje rekord Jedno Meno Jedno Dieťa

Natália Žembová sa zapojila do rekordu Jedno Meno Jedno Dieťa
Natália Žembová sa zapojila do rekordu Jedno Meno Jedno Dieťa

Do rekordu Jedno Meno Jedno Dieťa sa doteraz zapojilo viac ako 3 700 ľudí. Súcit a ochota pomôcť opusteným deťom z afrických ulíc spája tisíce ľudí, ktorí pridávajú svoje meno do zoznamu darcov rekordu. Svoje meno pridala aj moderátorka spravodajstva STV Natália Žembová.

Nie každý sme mali šťastie narodiť sa v krajine, kde je všetkého dostatok. A aj to bol jeden z dôvodov prečo sa do rekordu zapojila táto sympatická moderátorka. „Pravá, skutočná a nezištná láska nečaká opätovanie, ani nijakú odmenu. Chce iba milovať a robiť druhých šťastnými. Toto je podľa mňa, hlavná myšlienka tohto projektu. Pomocou modernej techniky zachrániť odveké... obyčajný ľudský život a nečakať pritom na poďakovanie. K tejto myšlienke som sa pripojila preto, lebo chcem aspoň malou čiastkou splatiť dlh, ktorý mám voči Bohu a Jeho prikázaniu – Milovať svojho blížneho, ako seba samého.", hovorí Natália Žembová. Sama má dve deti, pozná ich plač aj radosť, a o to viac si váži, čo my, žijúci v rozvinutých krajinách máme a aká úzkosť zviera srdce človeka, keď cíti núdzu.

„Verím, že vďaka tomuto projektu veľa ľudí pozrie až na dno svojho srdca a rozhodne sa podať pomocnú ruku deťom bez mena... deťom bez vody... deťom bez rodičov. Tak si držme palce navzájom, aby bol tento zámer splnený do bodky a aby skutočne a nezištne pomáhal.“, pokračuje Natália.

 

Ďakujeme všetkým ľuďom, ktorí sa zapájajú do rekordu www.onenameonechild.com

Ďakujeme, že spoločne napĺňame víziu rekordu Jedno Meno Jedno Dieťa – dať opusteným deťom z afrických ulíc šancu na lepšiu budúcnosť a žiť život v nádeji a dôstojnosti.

 

Life & Help Foundation

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu