Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nová časť Spidermana prichádza do kín v lete 2012

Spiderman Zobraziť galériu (5)
Spiderman

CALIFORNIA – Namiesto plánovaného pokračovania Spiderman 4, ktorý mal prísť do kín v máji 2011, bude úplne nový Spiderman v lete 2012.

Nová časť Spidermana prudukovaná štúdiami Marvel a Columbia bude mať tak nové obsadenie ako aj nových tvorcov filmu. Desať rokov dozadu sa začal príbeh so Samom Raimim a Tobeym Maguireom a spoločne vytvorili tri časti Spidermana, film, ktorý vytvoril nový žáner. Keď začínali nemali ani predstavu o tom, aký veľký úspech film prinesie. Táto príležitosť prichádza druhýkrát.

,,Peter Parker ako dospievajúci mladík s nadprirodzenými schopnosťami tvoril vždy kombináciu, ktorá robila túto postavu nestarnúcu a príťažlivú pre mnoho generácií fanúšikov. "Naozaj sa tešíme na možnosti spojené s návratom Petra Parkera ako aj na spoluprácu so štúdiom Marvel", hovorí Amy Pascal Co Chairman Sony Pictures Entertaiment. ,,Pracovať na Spider-Manovi bola pre mňa životná skúsenosť. Dnes začína všetko odznova a všetci sa na to veľmi tešíme. Pod záštitou Aviho Arada a Laury Ziskina máme jasnú predstavu o budúcnosti Spidermana a nevieme sa dočkať ako budeme našu predstavu zdielať s publikom v roku 2012.“

,,Spider–Man bude vždy dôležitý film pre Sony Pictures a pre nás všetkých je to veľká zodpovednosť,“ hovorí Michael Lynton Chaiman a CEO Sony Pictures.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu