Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Necudná Amanda Seyfried: Kariéru si buduje na nahej postave!

Amanda Seyfried Zobraziť galériu (14)
Amanda Seyfried

LOS ANGELES – Lesbické hrátky a nahé scény! Herečka Amanda Seyfried sa rozhodla v ničom nezaostať za svojou kolegyňou Megan Fox a do boja o slávu vytiahla svoje najsilnejšie zbrane. Uvidíme, kto v tomto dueli zvíťazí!

Je to necudnica! Najskôr sa Amanda Seyfried zvýraznila ako lesbická partnerka sexbomby Megan Fox vo filme Jennifer´s Body. Ich hrátky síce nadchli skôr adolescentných chlapcov ako kritiku, Amande sa však zrejme takéto natáčanie páčilo. Zopakovala si ich totiž aj v ďalšom filme Chloe – tentokrát však s podstatne staršou partnerkou, s Julianne Moore. A práve nahé scény tejto nádejnej herečky sa stali jedným z najväčších ťahákov tohto filmu. Vo Francúzsku, na rozdiel od prudérnych Spojených štátov, tvoria aj veľkú časť traileru. Amanda pri nich zjavne netrpí nijakou prehnanou hanblivosťou a hrdo vystavuje na obdiv svoje telo. Vo filme sa dokonca neuspokojí len so ženskou partnerkou, užije si aj vzrušujúce scény s Liamom Neesonom.

Triler Chloe natočil režisér Atom Egoyan a jeho dej zachytáva príbeh dvojice v strednom veku. Manželka, Julianne Moore si chce overiť pevnosť svojho manželstva. Rozhodne sa svoj vzťah obohatiť o prítomnosť mladej a krásnej Chloe. To, že spravila osudnú chybu, si uvedomí priveľmi neskoro... Zdá sa, že sa filmoví fanúšikovia majú na čo tešiť!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu