Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Majú Briti v posteli väčšiu výdrž ako ostatní?

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Briti majú v posteli údajne dlhšiu výdrž ako muži zo Spojených štátov, Holandska, Španielska a Turecka. Kým dosiahnu orgazmus, trvá im to v priemere desať minút. Vyplýva to z prieskumu, na ktorom sa zúčastnilo 500 mužov z pätice spomínaných krajín.

Informuje o ňom na svojich internetových stránkach Daily Telegraph. Druhú najdlhšiu - osemminútovú - výdrž majú Američania, za nimi sa s 6,5 minútou "umiestnili" Holanďania. Španieli sa priemerne milujú 4,9 minúty, Turci len 4,4 minúty. Jeden z účastníkov výskumu dosiahol orgazmu už po šiestich sekundách súlože, z akej krajiny bol, však vedci z univerzity v holandskom Utrechte neprezradili. Iný muž naopak vydržal 52 minút.

Podľa autorov výskumu nemalo na čas orgazmu vplyv to, či muž používal kondóm, alebo nie. Ale tí páni, ktorí sa pred súložou posilnili alkoholom, mali spravidla väčšiu výdrž. Štúdia, ktorá vyšla v odbornom časopise Journal of Sexual Medicine, sa zameriavala na problém predčasnej ejakulácie. Tou lekári označujú stav, keď muž nie je schopný mať pohlavný styk dlhšie ako minútu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu