Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trojica sexovala pri pamätníku, načapali ich policajti

Pamätník SNP v Prievidzi Zobraziť galériu (4)
Pamätník SNP v Prievidzi

PRIEVIDZA - V okolí pamätníka SNP v lokalite Banská mnohí Prievidžania zakladajú čierne skládky. Mestskí policajti preto čoraz častejšie monitorujú túto odľahlú časť mesta. Tentoraz však nenašli odpad, ale užívajúcu si trojicu.

„Pozornosť hliadky zaujalo zvláštne správanie trojice ľudí na lúke za pomníkom. Išlo o dvoch nahých mužov a mladú ženu, ktorí sa bez zábran oddávali sexuálnym radovánkam,“ opísal „nález“ mestských policajtov ich hovorca Vít Zajac.

Trojica začala po odhalení pobehovať po lúke. Snažili sa dokonca ukryť vo vedľa zaparkovanom aute. S 25-ročnou Prievidžankou Adrianou si za pomníkom užíval jej 61-ročný priateľ Milan a 55-ročný Jozef. Podľa našich informácií Milan údajne Adrianu často „predáva“.

Tentoraz však Jozef z Vrbového mal mať záujem o sex v trojici, za ktorý si aj priplatil. Pravdepodobne však nepredpokladal, že ho tento nápad vyjde ešte o 20 eur drahšie. Rovnako ako Milan s Adrianou na tomto obchode nezarobili. „Sex za pamätníkom skončil uložením blokových pokút všetkým jeho aktérom,“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu