Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mužovi sa po zásahu elektrickým prúdom roztavila koža na hlave: Ľudí straší uchom z... Preboha!

(Zdroj: TikTok/john_arcingaheadapparel)

FLORIDA – Muž prežil zásah elektrickým prúdom v práci, čo viedlo k tomu, že sa mu úplne roztavila koža na hlave. Prišiel aj o ucho. Humor ho však neopúšťa. Vo videu na TikToku opísal, ako deti počas Halloweenu strašil umelým uchom.

John Pendleton utrpel v roku 2019 elektrický šok s napätím 4 160 voltov, ktorý mu prešiel vrchom hlavy, cez krk až na chrbát. Na mnohých z týchto miest utrpel jazvy a prišiel o ucho. Odvtedy pravidelne zverejňuje aktuálne informácie o svojej životnej ceste na sociálnych sieťach a spolu s manželkou Tiffany je súčasťou podcastu Forgotten Working Class. Prihlásil sa na TikTok, kde odpovedal na otázky o svojom živote a ukázal fanúšikom protézu ucha, ktorú občas nosí.

Pýtali sa ho, či po strate ucha stále počuje. „Áno, stále počujem. Ako vidíte, mám umelé ucho, ktoré som si kúpil v prvom roku po prepustení z nemocnice. Bol Halloween, našli sme to v obchode, vzal som to a na našej halloweenskej párty som ho hádzal na všetky deti mojich kamarátov. Pekne som všetkých vystrašil. Takže áno, počujem,“ ukázal si pritom na bok hlavy. „Uši tam síce nie sú, ale bubienok a všetko ostatné je neporušené a funguje to perfektne,“ dodal.

Ľudí zaujímalo aj to, ako k tomuto úrazu prišiel a John sa nebál o svojom zdravotnom stave porozprávať aj verejne. „Teraz mám v lebke dieru. Elektrina mi spálila takmer celú kožu na hlave. Museli mi odobrať tkanivo z chrbta, aby vytvorili chlopňu na hlave, z ktorej sa v priebehu šiestich mesiacov stala koža na vrchu hlavy. Neskôr sa scvrkla na to, čo vidíte teraz,“ uzavrel.

Viac o téme: KožaElektrický prúdUmelé ucho
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu