Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Štyridsiatnička sa podelila o zahanbujúcu sexuálnu fantáziu: O tomto sníva takmer 60 percent žien!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY – Mnohí sa nad svojou sexualitou príliš nezamýšľajú. To bol prípad aj nemenovanej ženy, ktorá sa však prednedávnom rozviedla s manželom. Odvtedy si nie je istá svojou vlastnou sexualitou, pretože máva predstavy o sexe so ženou. Podľa odborníčky to nie je také nezvyčajné.

V týždennom stĺpčeku o vzťahových problémoch na austrálskom spravodajskom portáli news.com.au sa objavil príbeh ženy, ktorá je zmätená zo svojej sexuality. Heterosexuálna štyridsiatnička uviedla, že sa nedávno rozviedla s manželom, s ktorým bola zosobášená 16 rokov. Podľa jej slov je pripravená opäť randiť, no nie je si istá svojou sexualitou. „Nikdy som nebola so ženou, ale je to niečo, o čom som roky snívala,“ prezradila. Nikdy o sebe nepremýšľala ako bisexuálke, preto ju táto túžba zaskočila.

Štyridsiatnička sa podelila o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Sexuologička Isiah McKimmieová uviedla, že ľudia sú jednoducho zakomplexovaní. „Už v roku 1948 uznávaný sexuálny výskumník doktor Alfred Kinsey navrhol, že naša sexuálna orientácia nie je binárna, ale existuje na stupnici,“ vysvetlila. Nedávno sa objavil výraz „heteroflexibilný“ na označenie ľudí, ktorí svoju sexuálnu túžbu nezameriavajú iba na jedno pohlavie. „Niekto, kto sa predtým považoval za heterosexuála, sa môže zamilovať alebo si užiť sexuálne stretnutie s niekým rovnakého pohlavia,“ uviedla McKimmieová.

Zároveň prezradila, že prekvapivo veľa žien sníva o sexe s inou ženou. „V komplexnej štúdii psychológ a sexuálny výskumník Justin Lehmiller zistil, že 59 percent žien fantazíruje o sexe s inými ženami,“ uviedla. „Tieto fantázie nemusia nevyhnutne znamenať, že ste bisexuálka alebo že chcete sex so ženou. Fantázie sa nie vždy premietnu do správania,“ dodala McKimmieová.

Viac o téme: BisexuálSexuálna orientáciaSexuálna fantázia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu