Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena túžila po švédskej trojke s manželom a kamarátom: Trpké sklamanie! Takto to dopadlo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Veľa mužov by sa pravdepodobne potešilo, keby im partnerka navrhla švédsku trojku. To ale nebol prípad muža, ktorý sa o svoj príbeh podelil na sociálnej sieti. Ako uviedol, jeho manželka od neho chcela, aby mali sex s iným mužom. Po tomto incidente sa ich vzťah ubral nečakaným smerom.

Nemenovaný muž sa na sociálnej sieti X podelil o svoju pikantnú skúsenosť. Jeho dnes už bývalá manželka mu navrhla švédsku trojku s kamarátom. "Bola to tá najneerotickejšia vec vôbec. Úplne ma ignorovali a vrhli sa na to ako zajace. Neskôr som si uvedomil, že to tak zariadila úmyselne, takže s ním nemusela spávať za mojím chrbtom. Čoskoro som sa rozviedol," napísal nešťastný chlapík. 

Jeho príspevok sa stal rýchlo virálnym. Mnoho ľudí bolo prekvapených, že mužovi trvalo tak dlho, kým si to uvedomil. "Uvedomil si si to neskôr?! Nesvitlo ti to, keď ťa tvoja žena ignorovala pri pohlavnom styku s iným mužom?" uvádza jedna osoba. Niektorým zas bolo chlapa ľúto. 

Iní si nemohli pomôcť a z celej situácie si robili žarty. "Nikdy som nemal trojku. Ak chcem sklamať dvoch ľudí naraz, idem na obed so svojimi rodičmi," uvádza sa v jednom príspevku. Ďalší poznamenal: "To je nová poloha, ktorú chcela vyskúšať - spať s ním za tvojím chrbtom." 

Viac o téme: SexRozvod Švédska trojka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu