Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vychutnajte si sex počas Vianoc: Tieto štyri polohy zvládnete aj po vianočnom hodovaní

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Nie je žiadnym tajomstvom, že počas sviatočného obdobia si všetci radi doprajeme. To môže viesť k nepríjemnému pocitu plnosti, ktorý komplikuje situáciu v spálni. Ak nechcete na sex zanevrieť ani počas sviatkov, vyskúšajte tieto štyri polohy, ktoré zvládnete aj s plným bruchom.

Všetci si cez Vianoce radi doprajeme chutné jedlo. Po príliš veľkom jedení, pití a veselení môže byť sex to posledné, na čo niektorí ľudia myslia. Interná odborníčka na sex a vzťahy v LELO, Kate Moyleová, pre Daily Star však povedala, že existujú veci, ktoré môžete urobiť, aby ste si užili milostné chvíľky aj počas Vianoc. „Je absolútne možné mať sex s plným žalúdkom, len veľa ľudí na to často nemá náladu z viacerých dôvodov,“ povedala Moyleová.

Vychutnajte si sex počas
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Proces trávenia vyžaduje veľa energie, a preto sa môžete po jedle cítiť unavene a letargicky. „Navyše, spokojný pocit plnosti vás nie vždy nabije energiou na sex,“ vysvetlila odborníčka. Ak vám však v sexe bráni iba plné brucho, Moyleová pozná riešenie na tento problém. Podelila sa o štyri polohy, vďaka ktorým si milostné chvíle vychutnáte aj po vianočnom hodovaní.

Lyžička

Lyžička je pomalá a jemnejšia poloha, ktorá je ideálna po veľkom jedle. Obaja partneri ležia na boku – jeden za druhým. Predný partner sa často označuje ako malá lyžička a zadný partner ako veľká lyžička. Je to skvelá poloha pre veľa kontaktu koža na kožu a pre následné maznanie.

Vzájomná masturbácia

Vzájomná masturbácia – či už pomocou rúk alebo sexuálnych pomôcok – je skvelý spôsob, ako si užiť bez tlaku vlastnej telesnej hmotnosti. Môže to byť buď súčasne, alebo jeden po druhom. Dôležité je komunikovať s partnerom.

Vychutnajte si sex počas
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Poloha na psíka

Táto poloha je skvelá, keď sa chcete vyhnúť tomu, aby sa dva plné žalúdky tlačili na seba. Predný partner – ktorý kľačí a je na všetkých štyroch – môže tiež spustiť ruky, aby sa oprel o lakte a predlaktia. Druhý partner si potom kľakne, vloží nohy medzi partnera a prenikne zozadu.

Na okraji

Keď jeden partner sedí na okraji postele s nohami založenými na podlahe, druhý partner si potom môže sadnúť obkročmo. Aby ste sa vyhli vzájomnému stláčaniu, namiesto veľkých alebo rýchlych pohybov použite pomalý kývavý pohyb.

Viac o téme: SexSexuálna polohaVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu