Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Turistka na Bali pobúrila internet: Takto sa viezla na skútri! Keď uvidíte, čo má v ruke...

(Zdroj: Instagram/annethenomad)

BALI - Či už sedíte za volantom alebo na zadnom sedadle skútra, indonézske Bali je plné rýchlo sa pohybujúcej premávky. Jednu cestujúcu však ľudia na internete odsúdili kvôli jej neopatrnosti. Ako dokazujú zábery, počas jazdy držala v jednej ruke kufor a v druhej fľašku piva.

Na sociálnych sieťach koluje video, na ktorom je žena sediaca na skútri, pričom v jednej ruke drží kufor a v druhej pivo. Turistka tak ohrozila vodiča, ale aj seba, pretože v prípade, že by došlo k nehode, by mohla utrpieť nepekné zranenia. Nehovoriac o tom, že na hlave nemá nasadenú ochrannú prilbu.

V príspevku na Instagrame je uvedených niekoľko tipov pre ľudí, ktorí mieria do turistickej destinácie a chcú jazdiť alebo sa odviezť na skútri.

"Noste prilbu. Vybavte si medzinárodný jazdecký preukaz. Musíte si ho ale vybaviť vo svojej domovskej krajine, je to základná požiadavka na jazdenie v Indonézii," uvádza sa v jednom príspevku. Okrem toho by cestujúci mali mať na sebe odev, nie bikiny, a v neposlednom rade by mali dodržiavať pravidlá cestnej premávky. Rovnako nesmú jazdiť pod vplyvom alkoholu. V prípade porušenia zákona hrozí pokuta. 

Viac o téme: SkúterTuristkaBali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu