Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Mladík zaspal v kine počas premietania hororu: Ľudia nechápu, ako si mohol dať šlofíka pri tomto FILME?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ORANGE - Video muža z Kalifornie, ktorý si uvedomil, že zaspal v kine a zobudil sa pred štvrtou ráno, sa stalo virálnym. Prezradil, že sa išiel pozrieť na film The Exorcist: Believer, ale jeho sedadlo bolo také pohodlné, že si v ňom dal šlofíka. V priestoroch kina bol údajne uväznený viac ako päť hodín.

Dvadsaťtriročný Jeffrey Bryant zašiel 29. októbra do kina na horor Vyháňač diabla: Znamenie viery. Tak dobre sa mu však sedelo v kresle, že zaspal. Zobudil sa až o 3:47 nadránom a zistil, že kino je úplne prázdne. Mladík dokumentoval, ako kráčal v priestoroch kina v meste Orange, zmätený z toho, čo sa stalo. Vo videu zverejnenom na TikToku oboznamuje svojich sledovateľov s nepríjemnou situáciou. "Zaspal som pri filme, zobudil som sa o 3:47, nie je tu ani jeden zamestnanec, zatvorili o 23:00." 

Bryant pre Insider vysvetlil, že film sa začal o 22:05. V tom čase nebol nijako zvlášť ospalý, ale prvá časť filmu ho nudila. Kombinácia klimatizácie a pohodlných kresiel ho doslova uspala. Film mal trvať len niečo vyše dve hodiny, takže všetci ostatní diváci opustili kino krátko po polnoci. Vo videu sa Jeffrey sám seba pýtal, prečo zaspal v kine, keď prechádzal opustenou chodbou. "Nikto už nie je v kine, braček. Nikto," hovorí. Potom ľuďom ukázal prázdnu vstupnú halu a priestor na občerstvenie so stále zapnutými svetlami. 

Predné dvere boli zamknuté, ale podarilo sa mu dostať von núdzovým východom, keď sa spustil alarm. "Keď som vyšiel von, bolo tam len moje auto a vonkajšie svetlá boli vypnuté," vysvetlil. Celkovo tak v kine strávil päť a pol hodiny. 

Mnohých užívateľov táto bizarná udalosť rozosmiala. Niektorí sa Bryanta pýtali, či prepadol priestor s občerstvením, načo odpovedal záporne. Iní ľudia zdieľali podobné skúsenosti vrátane jednej ženy, ktorá vraj išla na rande s mužom, ktorý počas filmu zaspal. "Keď sa film skončil, nezobudila som ho a odišla som," napísala. Viacerí boli prekvapení z toho, ako mohol zaspať počas takéhoto hororu o zlých duchoch a démonoch. 

Viac o téme: SpánokKino
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu